Görüş Bildir
Haberler
Hangi Bollywood Starı, Hangi Hollywood Starına Denk?

etiket Hangi Bollywood Starı, Hangi Hollywood Starına Denk?

Bİsimyakar
08.11.2015 - 11:46

1. Aishwarya Rai - Angelina Jolıe

Bu iki ünlünün bizi cezbeden özellikleri yüz benzerlikleri oldu. Aishwarya Rai, 1994 güzellik kraliçesi. Hollywood'ta da boy gösteren tescilli güzeli, biz ancak ve ancak Angelina Jolie ile eşleştirebildik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Aamir Khan - George Clooney

2. Aamir Khan - George Clooney

Bir yanda Hollywood'un yaşlandıkça daha da yakışıklı olan, oyunculuğun yanı sıra yönetmenliğe de soyunan George Clooney'si, diğer yanda Bollywood'un en sevileni Aamir Khan. Gel de benzetme.

3. Shah Rukh Khan - Keanu Reeves

Shah Rukh Khan, Bollywood'un en çok kazanan ve en sevilen oyuncularından biri. 'My name is Khan' ile gönüllerde taht kurdu. Tarz, yüz ve oyunculuk açısından biz kendisini Keanu Reeves ile eşleştirdik. O delici bakışlar başka kimde var?

4. Kajol - Salma Hayek

Kajol, Bollywood'un en sevilen kadın oyuncularından. Aamir Khan ile oynadığı Fanaa filmi ile bir çok ödül kazandı. Yaş aldıkça güzelleştiği ve oyuncu bir aileden geldiği için fazlasıyla Salma Hayek'e benziyor.

5. Ranbir Kapoor - Ryan Gosling

Ranbir Kapoor, Barfi filminde tarzı ve hareketleri ile bizi efsane film Not Defteri'ndeki Ryan Gosling ile eşleştirmeye mecbur etti. Her iki oyuncuda da yaramaz çocuk görünüşü ve enteresan bir çekicilik söz konusu.

6. Kareena Kapoor / Saif Ali Khan - Angelina Jolie / Brad Pitt

Şimdi bu çifti, diğer çifte nasıl benzetmeyelim? Bollywood starları biraz daha genç olsa da, birliktelikleri ile imrenilen çift olma konusunda tamamen birbirine denkler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Amitabh Bachchan - Robert De Niro

Yaş olarak da birbirlerine denk olan bu iki yıldız, gerek karizmaları gerek sinema sektöründeki doldurulamaz yerleri ile muhteşem bir eşleştirme oldu.

8. Preity Zinta - Drew Barrymore

1975 doğumlu iki aktris, sevimlilikleri ve eğlenceli oyunculukları ile sektörün vazgeçilmezlerinden.

9. Salman Khan - Nicolas Cage

Yaşları birbirine yakın bu iki film artisti, tip olarak benzemeseler de abartılı oyunculukları ve şımarık olarak bilinmeleri nedeniyle bu listeden kaçamadılar.

10. Priyanka Chopra - Eva Mendes

Aralarındaki sekiz yaş farka rağmen, seksi görünümleri ve etkileyici gülüşleri ile iki yıldızı eşleştirmeyi uygun bulduk.

11. Ranveer Singh - Ashton Kutcher

Bir yanda genç yaşına rağmen olgun görüntüsüyle Ranveer Singh, diğer yanda olgun yaşına rağmen genç görüntüsüyle Ashton Kutcher. Benzerlikleri aşikar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Shahid Kapoor - Jake Gyllenhaal

Yaşları da denk olan iki yıldız, çekicilikleri ve oyunculukları ile büyülüyor.

13. Katrina Kaif - Keira Knightley

Asil duruşlu iki yıldız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1292
430
222
89
68
51
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ANNE YARISI

Ulan Aamir Khan hiç bi oyuncuyla kıyaslanamaz. Adam hem insani olarak hem aktör olarak mükemmel biri. Aamir Khan candır cann

Anateist Tsietana

Aamir Khan'a denk bulamazsınız. Her türlü ezer geçer. İzlediğim hiç bir filmi 8'den aşağı değildi. George Clooney'i seven biri olarak, bu karşılaştırma yüzüm... Devamını Gör

F

Kusura bakma da Aamir Khan George Clooney'in olduğu yerde ancak yer elmasını oynayabilir.

Melike krnn

Aaaammmiiirrrr KKhhhhaaaaaaaaaaaaaaannnnnn :))))))) yerim :) A.K.F olanlaar nerede bakiim bir elkaldırsın :'D