Görüş Bildir
Haberler
Hangi Avrupa Yakası Karakterisin?

etiket Hangi Avrupa Yakası Karakterisin?

Nsycl
25.07.2017 - 22:26

Türk komedi dizileri arasında en çok karakter sevdiren, en keyifli ve en kültlerden biri olan 'Avrupa Yakası' bugünkü testimizin konusu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını söyleyerek teste başla!

2. Peki aşağıdaki tanımlardan hangisi sana en uzak olan?

3. Şu an seni en çok çeken görsel hangisi?

4. Bir "Yalan Dünya" oyuncusu seç şimdi de!

5. Peki dizide en soğuk olduğun tipleme hangisiydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ailenin senin hakkındaki düşünceleri hangisine yakın?

7. Peki son olarak Anadolu Yakası mı? Avrupa Yakası mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Volkan Sütçüoğlu" çıktı!

"Volkan Sütçüoğlu" çıktı!

Sütçüoğlu ailesinin biricik oğlu! Sen de Volkan gibi mantıktan çok duygularını önde tutan bir karaktersin. İstediğine ulaşmak için yapmayacağın şey yok. Bazen bu durum senin başına belalar açsa da içinin iyi olduğu herkes biliyor. Aşk meşk işlerinde de küçük yamukların olsa da sevdiğin için yapamayacağım şey yok.

"Aslı Sütçüoğlu" çıktı!

"Aslı Sütçüoğlu" çıktı!

Sütçüoğlu ailesinin okumuş, avrupai ve elit kızı Aslı gibi sen de kendini geliştirmek, kendine bir şey katmak ve her zaman hareket halinde olmaktan hoşlanıyorsun. Dünya bu kadar hızlı değişirken, senin de uyum sağlamaktan başka bir şansın var mı zaten? Okuyan, yazan, dinleyen bir karakter olmak seni her zaman entelektüel kılacak.

"Selin Yerebakan" çıktı!

"Selin Yerebakan" çıktı!

Derginin sahibinin şımarık kızı olarak girdiği dizide sempatikliği ve orijinalliğiyle herkese kendini sevdiren Selin gibi sen de minnoş bir karaktersin. Sahip olduklarının farkında olmak bazen seni sinir bozucu yapsa da çözüm odaklı düşünüldüğünde doğru olanı yaptığını söyleyebiliriz.

"Burhan Altıntop" çıktı

"Burhan Altıntop" çıktı

Bazıları için belki de Türk televizyon tarihinin en komik karakteri. Sana Burhan Altıntop çıktı! Sen doğallıktan yana olan bir karaktersin. Kendini farklı göstermek gibi bir çaban olmamakla birlikte kendini geliştirip farklı ortamlara girip öğrenmek de en büyük arzularından. E bir de orijinalliğine girmezsek olmaz? Hayatındaki insanlar çok şanslı!

"Fatoş Yıldız" çıktı!

"Fatoş Yıldız" çıktı!

Derginin cilveli karakteri Fatoş gibi sen de dış görünüş, insan ilişkileri ve bağlantılara çok önem veriyorsun. Kendini belirli bir kalitenin üstüne çıkartıp her daim öğrenmeye, denemeye devam ettikçe daha iyi mevkilere, daha iyi ilişkilere ve daha iyi bir hayata kavuşacağına inancın tam!

"İffet Sütçüoğlu" çıktı!

"İffet Sütçüoğlu" çıktı!

Sütçüoğlu ailesinin en güçlü karakteri! İfo gibi sen de delilik ile dahilik arasında gidip geliyorsun bazı zamanlarda. Çok renkli bir tarafın var, insanlara her zaman enerji aşılıyorsun resmen! Tersinin ne kadar olduğuna girmemize bile gerek yok. Ama için şefkatle dolu ve herkesin iyiliğini istiyorsun. Bazı zamanlardaki öfken de bundan işte!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
574
350
212
115
58
38
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın