Görüş Bildir
Haberler
Halilhodzic'ten Skandal Sözler

Halilhodzic'ten Skandal Sözler

Fatih
05.11.2014 - 19:33

Halilhodzic'ten Skandal Sözler

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Lokeren maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam uzun süre tartışılacak sözler söyledi.

Halilhodzic, yarın akşam kadroda yabancı oyuncuların tümünü kullanıp kullanmayacağıyla ilgili bir soruya, şok bir yanıt vererek ayrımcılık yapmadığını, yerli ya da yabancı futbolcu olmadığını Trabzonspor futbolcusu olduğunu belirtti. Kendisinin de yabancı olduğunu kaydeden Halilhodzic, 'Sürekli bu soruyu sormak aile ortamını zedeliyor' dedi.

CARDOZO VE CONSTANT TAKIMLARINDA YEDEKTİ!

Sezon başı çok ciddi transferlerin yapıldığının ancak başarının ve istikrarın bir türlü gelmediğinin sorulması üzerine de Halilhodzic 'Bu transferler bizim ilk seçeneğimiz değildi. Bazen her istediğinizi yapamazsınız. Ben geldiğimde haberimin bile olmadığı transferler vardı. Çoğu oyuncumuzla Avusturyakampında birlikte değildik. Cardozo Benfica'da, Constant da Milan'da yedekti. Ligde kötü oynuyoruz bu oyuncuların lig maçlarında sorumluluk alması lazım' açıklamalarını yaptı.

İŞTE HALILHODZIC'İN AÇIKLAMALARININ TÜMÜ

Yabancı oyuncu diye bir şey yoktur. Trabzonspor oyuncusu vardır. Bu sorun futbol dışı konu... Benim yabancı ya da yerli diye insan ayrımım yok. Bu sivil hayatta da böyle...Bazı gazeteciler bu konuda istikrarlı bir biçimde bu ayrışmayı yaratıyor ve bu oyuncuların kulaklarına kadar gidiyor ve sıkıntı yaratıyor. Biz artık yabancı ve yerli kelimelerinin kullanılmasını istemiyoruz. Ben de bir yabancıyım ama Trabzonspor'un hocasıyım.

'YÖNETİMLE SÜREKLİ İLETİŞİMDEYİZ'

Kadronun beklentileri karşılayamaması ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'yla bu konuda bir görüşmesi olup olmadığı sorulduğunda: Aslında biz 1 ya da 2 ay bu konuyu konuşmadık. Sürekli diyalog halindeyiz. Belki 1, belki de daha fazla süre gerekebilir. Trabzonspor'dan maddi anlamda daha büyük kulüpler bile zaman anlamında sıkıntı yaşayabiliyorlar. Ben İbrahim'le sürekli iletişim halindeyim. Son kez hatırlatıyorum ve umarım bir daha tekrarlamama gerek kalmaz, bizim transfer politikamız yapabileceklerimizle sınırlıydı. Bu oyuncular bizim ilk tercihlerimiz değillerdi. Daha öncesinde yapılan yerli oyuncuların transferlerinden haberdar bile değildim. Ben başkandan ultimatom almadım. Bu haberler gerçek dışı... Bu sorular aile ortamını yaratmamızı önlüyor. Bir hafta içersinde her şeyi düzeltmek isterdim ama bu süre maalesef daha uzun olacak.

Cardozo ve Constant gibi oyunculardan bahsettiğiniz zaman, şunu da bilmeniz gerekiyor. Cardozo Benfica'da, Constant da Milan'da yedekti. Her seferinde istediğiniz oyuncuyu seçemezsiniz. Birçok başka seçeneğimiz vardır ama bunları gerçekleştiremedik. Bu oyuncular iki ya da üçüncü tercihler miydi bunun artık bir önemi kalmadı. Bu transferlerde kulübümüz hatalı mıydı değil miydi, bunların hepsi geride kaldı. 2 hafta kısa bir süre içinde yaptık bu transferleri... Bu oyuncular Avusturya'da bizle olmadı. Her iki kulvarda mücadele ettiğiniz zaman sürekli oyuncu değiştirmeniz, rotasyona gitmeniz gerekiyor. Gelişimimiz şu an devam ediyor. Ancak beklediğimiz seviyenin şu an çok uzağındayız. Bu durum ligde daha belirgin. Biraz daha fazla sorumluluk alması gerekiyor büyük oyuncuların. '

İnternet Haber

Kaynak: http://spor.internethaber.com/spor/su...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0