Görüş Bildir
Haberler
Halilhodzic Dönemi Resmen Bitti

Halilhodzic Dönemi Resmen Bitti

Fatih
08.11.2014 - 16:15 Son Güncelleme: 08.11.2014 - 22:11

Halilhodzic'le Yollar Ayrıldı

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Alınan bilgiye göre, bu akşam kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp üst düzey yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, antrenmanın ardından Vahid Halilhodzic'le bir araya geldi.

Görüşmeden sonra Halilhodzic'le sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda prensipte anlaşma sağlandı.

Halilhodzic'in herhangi bir tazminatının bulunmadığı ancak bordo-mavili kulübün Boşnak teknik adama, 1 yıllık alacağı olan 1 milyon 600 bin avroluk ödeme yapacağı öğrenildi.

Bordo-mavili takımın, yarın Torku Konyaspor ile oynayacağı maça, Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıkması bekleniyor.

AA - Muhabir: Selçuk Kılıç

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/rss/417428--h...
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Yolları Ayırmaya Harar Verdik"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Vahid Halilhodzic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmaya karar verdiklerini söyledi.

Trabzonspor’da bugün düzenlenen değerlendirme toplantısın ardından Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Al Jazeera’ye konuştu.

Aslan, “Vahid Halilhodzic ile birlikte değerlendirmelerde bulunduk. Toplantıda Halilhodzic ile anlaşarak sözleşmeyi karşılıklı olarak sonlandırmaya karar verdik. Hiçbir zaman kovma gibi bir yöntemi aklımızdan bile geçirmedik. Halilhodzic aynı zamanda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da çok yakın arkadaşı. Son olarak ikisi görüşüp nihai kararı verecekler” dedi.

Sezona yaptığı transferlerle giren Trabzonspor, ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle eleştiriliyordu. Sekiz haftada sadece bir galibiyet alan Karadeniz ekibi UEFA Avrupa Ligi’nde ise dört maç sonunda yedi puanda.

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın göreve geleceği iddia edilmişti. Yanal bunun üzerine yöneticilerden teklif aldığını doğrulamış, ancak takımın başında bir teknik direktör varken teklife herhangi bir yanıt veremeyeceğini söylemişti.

Al Jazeera Turk

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/al-jazeera-oz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0