Görüş Bildir
Haberler
Half Life 2’de İşler Çığırından Çıkarsa

Half Life 2’de İşler Çığırından Çıkarsa

Teknolopi
21.02.2015 - 14:35 Son Güncelleme: 22.02.2015 - 11:11

Half Life 2’de İşler Çığırından Çıkarsa

Küçüklüğümüzün efsanevi ve eskimeyen ilk oyunu olarak tarihe altın harflerle yazılan Half Life’in hayatımızda karşılaştığımız en iyi oynayış aynı zamanda hikayeye sahip olduğu aşikardır. Valve yapımcı firması tarafından geliştirilen bu muhteşem yapım 2001 yılında piyasaya sürülmüş ve dünya tarihine oyun dünyasında kalıcı izler bırakmıştır. Her ne kadar günümüzde bu yapımı bazı içerikler bakımından yetersiz bulsakta oynayışı ve hikayeyi hiç bir şeye değişmeyiz.

Elbetteki bu yargı varsayan tek biz değiliz hikayesi o kadar muazzam bir yapıya sahipti ki dünya çapında elliden fazla ödüle layık olmakla birlikte anlamı ve yorumu bile yapımcıların gurur kaynağı oldu. İlk yapımdan milyonlarca dolar kazanan yapımcılar bir platform işine girerek günümüzün popüler Steam’in temelini atmış oldu. Bundan esinlenen diğer firmalar bu tarz oyunlara benzer şeyler oluşturarak aynı heyecanı kendi yapımlarında yakalamaya çalıştı fakat tahmin edebileceğiniz gibi başarısız oldu.

Half Life’ta her şey mükemmeldi evet doğru fakat bir problemi vardı yıllar geçiyordu ve hikaye bitmemişti oyuncuları en heyecanlı yerinde soru işaretlerinde bırakıyordu. Yapımcılarda bu kanıya varmış olmalı ki serinin devamı gecikmeden geldi. Efsanevi yapımın devam niteliğindeki oyunu Half Life daha iyi bir hikaye, oynayış ve grafiklerle oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Efsanevi karakterleri tabi ki G-Man ve Gordon Freeman bizi bizden alacak bir seriyle devam etti.

Şuanda bile oynanmaya devam edilen yapımın bir çok modu ve yeni oyunlara imza atacak yapımları ortaya çıktı. Evet her ne kadar güzel bir yapım olsa da buda yarıda kalmıştı yıllarca oyuncular 3. oyunu bekledi. Bazı söylentiler, yalan haberler, projeler ve içerikler ortaya çıkmıştı ama maalesef hepsi kandırmayacaydı. Bu durum bizi her ne kadar üzse de ne diyebiliriz meraklıyız bekliyoruz ve sizi Half Life 2’de sevimli zombimiz tüm oyunun kontrolünü ele aldığı video ile baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler bizimle kalın…

https://www.youtube.com/watch?v=3LlAi8ygeMI

Kaynak: http://teknolopi.com/half-life-2de-is...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0