Görüş Bildir
Haberler
Hakan Arıkan'dan Basın Açıklaması

Hakan Arıkan'dan Basın Açıklaması

Enver K.
07.07.2015 - 16:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'un için Hollanda kampını terkeden kaleci Hakan Arıkan, olayla ilgili açıklama yaptı.

Yönetimle mali konularda anlaşamadığı için takımdan ayrılan Hakan Arıkan, kamuoyunda büyük yankı yaratan olayla ilgili açıklama yaptı.

Bordo mavili kulüpten astronomik rakam talep ettiği iddiasını yalanlayan Hakan, Galatasaray'la anlaştığı söylentilerine de açıklık getirdi. Milli kaleci, şunları söyledi:

'ANLAŞAMADIM VE AYRILDIM... BÜYÜTMEYİN'

'Her futbolcu transferinde iki sonuç vardır; anlaşmak veya anlaşamamak. Bunların ikisi de aynı doğallıktadır.

Ben de Trabzonspor Kulübü ile anlaşamayarak kamptan ayrılmış bulunuyorum.

Bu durumu tartışma konusu yapmanın bu büyük camiaya zaman kaybı ve sıkıntıdan başka bir şey kazandırmayacağı muhakkaktır. Ben de böyle bir durumun içerisinde kesinlikle olmayacağım.

'1.5-2 MİLYON EURO İSTEDİĞİM İDDİASI YALAN'

Özellikle belirtmek istediğim iki nokta var:

'Bir tanesi Trabzonspor Kulübü'nden 1.5-2 milyon Euro transfer ücreti istediğimin kamuoyuna yansıması. Bu konunun gerçeklik payı yoktur, konuyla ilgili ayrıntılar maillerimizde halen durmaktadır.

İkinci olarak da başka bir kulüp ile anlaşıp kamptan ayrıldığıma dair basında çıkan haberlerdir.

Beni fubol ailesi içinde tanıyanlar bilir ki: Ben bir kulüple kampa gidip oradan başka bir kulüple anlaşıp kampı terk edecek kadar karakter fakiri değilim.

Şu da gözardı edilmemeli ki;

İmza atmadığım halde Trabzonspor kampına katılıp yurt dışına gidecek kadar ekmeğini yediğim kulübe bağlıyımdır. Kaldı ki ben halen Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusuyum.

Son olarak da beni bu büyük camiaya kazandıran sayın başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine, bana sahip çıkarak kendime olan güvenimin tavan yapmasını sağlayan Trabzon halkına ve taraftarına sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunarım.'

Sampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın