Görüş Bildir
Haberler
Hak Ettiğin Maaşı Söylüyoruz!

etiket Hak Ettiğin Maaşı Söylüyoruz!

Aburoski
31.12.2018 - 11:56 Son Güncelleme: 18.04.2019 - 11:34

Bakalım senin hak ettiğin maaş ne?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da!

3. Peki eğitimin durumunu sorsak?

4. Hiçbir neden sunmadan sevgilinden durduk yere ayrılır mısın?

5. Peki ulu orta küfür ettiğin oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu anda aldığın maaş sana yetiyor mu?

7. Peki son olarak, yaşadığın bir problemi ilk önce annene mi babana mı yoksa arkadaşına mı anlatırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hak ettiğin maaş; 2 BİN TL!

Hak ettiğin maaş; 2 BİN TL!

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 2 bin tl! Biz de birazcık az olduğunun farkındayız ama maalesef durum bu. Asgari ücret senin alman gereken maaş. Dua edelim de asgari ücret daha da yükselsin. Keşke herkes 30 bin tl maaş alsa değil mi? Ne yazık ki her şey istediğimiz gibi olmuyor. 

Bakman gereken bir ailen varsa bu maaş sana yetmeyebilir ama eğer tek yaşıyorsan ucu ucuna sana yetebilir. E sen de biraz idareli olabilirsin. Parana göre harcamalar yapabilirsin. Aman ha bu maaşla öyle büyük borçların altına girme. Maazallah borçların altında kalırsın.

Hak ettiğin maaş; 5 BİN TL

Hak ettiğin maaş; 5 BİN TL

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 5 bin tl! Asgari ücret olmadığı için şanslısın. Türkiye'de yaşayanların çoğu asgari ücretin bir tık üstünü almak için mücadele veriyor. Bu maaş sana iyi gelecek emin olabilirsin. Bir şekilde yettireceksin. Ailen varsa bile bu maaş sana yeter. Zaten sen elindeki paraya göre harcamalarını yapan bir insansın. Öyle har vurup harman savurmazsın. 

Bu maaşla ev almayı falan belki düşünebilirsin ama sana tavsiyemiz bizce alma!  Faizler almış başını gidiyor. Maaşın o borcun altına girilebilecek bir maaş değil. Bu nedenle maaşın arttığında sen bunu düşün. Şimdi sakın rahatını bozma.

Hak ettiğin maaş; 8 BİN TL

Hak ettiğin maaş; 8 BİN TL

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 8 bin tl! Oooo gayet iyi bir maaş. Sen bu gidişle zaten daha da çok maaş alırsın. Çalışkan bir insan olduğun için senin önün açık. 8 bin tl ile çok şey yapabilirsin. Kiranı ödeyip ayda bir seyahate çıkabilirsin. Temel ihtiyaçlarını karşılayabilirsin bizce. 

Maaşını hiç küçümseme. Bu parayla çok şey yapabilirsin. Maaşını iyi idare edeceğini de düşünüyoruz. İstediğin her şeyi yapman dileğiyle.

Hak ettiğin maaş; 10 BİN TL

Hak ettiğin maaş; 10 BİN TL

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 10 bin tl. Çok iyi gerçekten. Verdiğin emeğin karşılığını aldığını düşünüyoruz bu maaşla. Temel ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra elinde bir sürü para kalmış olur. Bu maaşla yatırım yapmak için borca da girebilirsin. Bizce seni zorlamaz. Paranın idaresini çok iyi yapman gerekiyor. Eğer yaparsan hiçbir şeyden mahrum kalmazsın. 

Sana bu konuda güveniyoruz. Güle güle harca bakalım. Ne istiyorsan onu al. E bizi de görürüsün herhalde. :)

Hak ettiğin maaş; 13 BİN TL

Hak ettiğin maaş; 13 BİN TL

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 13 bin tl! Vay canına çok iyi bir maaş. Bu parayla neler yapılır neler! Bizce temel ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra birçok yere kısa süreliğine seyahate çıkabilirsin. Elindeki paranın bir kısmını bu şekilde değerlendirebilirsin. İlk önce Türkiye'de görmediğin yerleri görüp daha sonra da yurt dışına çıkabilirsin. Sınırlı da olsa sana bu paranın yeteceğini düşünüyoruz.

Hak ettiğin maaş; 15 BİN TL

Hak ettiğin maaş; 15 BİN TL

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 15 bin tl! Senin için çok iyi bir para bu. Her şeyini rahatlıkla karşılayabilirsin. Türkiye şartlarında alabileceğin en güzel para. Sana kesinlikle yetecek. 15 bin tl'yi görünce öyle har vurup harman savurmayacaksın herhalde. Öncelikli işin her zaman temel ihtiyaçlarını karşılamak olsun. Bu parayla küçük çaplı yatırımlar da yapabilirsin. Bu maaşın sana çok iyi geleceğini de düşünüyoruz. Yüzünü güldürdük umarım bu maaşla.

Hak ettiğin maaş; 17 BİN TL

Hak ettiğin maaş; 17 BİN TL

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 17 bin tl! Temel ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra elinde bir sürü para kalmış olacak. Biz sana bu paranın yeteceğini hatta artaracığını düşünüyoruz. Bu maaşla çok iyi şeyler yapabilirsin. Kendine çok şeyler katabilirsin. Bizce öncelikli olarak ya gez ya da yatırım yap. Bu iki şey sana çok şey katar. Yatırım yaparsan ömür boyu maddi anlamda getirisi olur. Eğer gezersen de deneyimlediğin şeyler sana çok şey katar. Güzel maaş, kaliteli yaşam. Hadi bakalım.

Hak ettiğin maaş; 20 BİN TL

Hak ettiğin maaş; 20 BİN TL

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 20 bin tl! Bu parayla çok iyi şeyler yapabilirsin. Türkiye şartlarında alabileceğin en güzel para. Sana kesinlikle yetecek. 20 bin tl'yi görünce öyle har vurup harman savurmayacaksın herhalde değil mi? Bir de senin önün çok açık. Hırsılısın ve çalışkansın. Bu paradan daha fazlalarını alacaksın Merak etme. Paranı sadece iyi değerlendirmesini bil. Zaten bunu bildikten sonra gerisi her zaman gelir.

Ve en yüksek maaş senin; 30 BİN TL

Ve en yüksek maaş senin; 30 BİN TL

Verdiğin cevaplara göre senin hak ettiğin maaş 30 bin tl! Sana bu para yeter de artar bile. Gerçekten bu parayı hak ediyorsun. İstediğini yapabilirsin bu parayla. Aklında ne varsa gez, toz ye, iç eğlen. Aklına gelebilecek her şeyi yap. 3 günlük dünya, hazır paran da var yaşa doya doya. Bazı borçlara da girebilirsin. Bu parayla üstesinden gelebilirsin. Bu maaşla güzel şeyler yapabileceğini düşünüyoruz. Keşke herkes bu maaşı alsa değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
149
83
81
24
24
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mete Öztürk

ne mana şimdi bu sorularla bu para

Barkın Çetin

Testleri bari uyumlu yapın. Diğer testte çok fazla para harcayan birisin diyor burada tutumlu. :)

Mustafa gocoglu

ne zaman kutulacam bu sefillikten diyordum:( Hızır gibi yetiştin okurken hayalde olsa:))))