Görüş Bildir
Haberler
TV
Haftalık Reytinglerde Kim Birinci Oldu? Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Hangileri Oldu?

Haftalık Reytinglerde Kim Birinci Oldu? Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Hangileri Oldu?

Yeni bölümler, başarılı oyunculuklar ve nefes kesen olaylar... Aşk, dram, aksiyon, tarih ve romantizm dolu diziler hafta boyunca her akşam televizyonlarımızı şenlendirdi. Hafta boyunca Prime Time’da seyirciyle buluşan yerli dizilerden en çok izlenen yapımlarsa bugün belli oldu. Televizyon ekranlarının en çok ses getiren dizilerinin yer aldığı listede; Gönül Dağı, Kuruluş Osman ve Yalı Çapkını zirve için yarıştı! Reyting yarışını kazanarak geçtiğimiz hafta televizyonda en çok izlenen dizi hangisi oldu? Reyting listelerinin ilk 10'u burada! İşte, 11 - 17 Aralık 2022 tarihlerinde en çok reyting alan yerli diziler ve elde ettikleri reytingler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ben Bu Cihana Sığmazam

10. Ben Bu Cihana Sığmazam

ATV erkanlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, seyirci ile buluşan 13. bölümüyle haftanın reyting rekortmenleri listesine girdi. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın aksiyon dolu bölümü 6.54 reyting elde ederek listede onuncu sırada yerini aldı.

9. Kardeşlerim

9. Kardeşlerim

Haftanın reyting listesinde kıyasıya rekabete katılan bir diğer ATV dizisi ise Kardeşlerim oldu. Listenin dokuzuncu sırasında yer alan Kardeşlerim dizisi 3. sezonun 72 bölümü ile yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı ve 6.78 reyting elde etti.

8. Aldatmak

8. Aldatmak

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu ve Cem Bender gibi usta isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisi 13. bölümüyle 6.84 reyting elde etti. ATV ekranlarının kısa zamanda büyük ilgi toplayan dizisi bu hafta listeye 8. sıradan girdi. 

Aldatmak dizisi reyting listelerindeki yerini koruyacak gibi görünüyor.

7. Teşkilat

7. Teşkilat

Listenin 7. sırasında TRT ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşkilat dizisi yer alıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 57. bölümü ile seyirci karşısına çıkan Teşkilat dizisinin aksiyon dolu bölümü 7.28 reyting elde etti.

6. Yargı

6. Yargı

Sırada Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı var! Yayınlandığı günden beri, hemen her bölümüyle büyük beğeni toplayan Yargı dizisi bu hafta 7.9 reyting elde etti. Merdan'ın, 'Serdar'ı ben öldürdüm' itirafıyla herkese büyük şok yaşatan Yargı dizisi, 47. bölümüyle haftanın en çok izlenen 6. dizisi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Alparslan: Büyük Selçuklu

5. Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT ekranlarının, tarihi dram türündeki dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu geçtiğimiz hafta 37. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Türklerin efsanesi Alparslan'ın konu alındığı dizi 7.98 reyting elde ederek listenin 5. sırasında yerini aldı.

4. Camdaki Kız

4. Camdaki Kız

Gerçek hayattan uyarlama Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız 61. bölümüyle de alkışları topladı. Reyting listesinde 4. sırada yer alan dizi bu hafta 8.15 reyting elde etti.

3. Kuruluş: Osman

3. Kuruluş: Osman

Bozdağ Film imzalı ATV dizisi Kuruluş: Osman reyting yarışında zirveye oynayan yapımlar arasında yer aldı! Diriliş 'Ertuğrul' dizisinin devamı niteliğindeki dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan 108. bölümüyle 8.6 reyting elde etti. Kuruluş: Osman haftanın reyting listesinde 3. sırada yerini aldı.

2. Gönül Dağı

2. Gönül Dağı

Bozkırda bir Anadolu masalı: Gönül Dağı reyting rekortmeni olmaya devam ediyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi 78. bölümüyle 10.54 reyting elde ederek ikinci sırada yerini alıyor.

1. Yalı Çapkını

1. Yalı Çapkını

Star TV ekranlarının yıldızı 'Yalı Çapkını' yine zirvede! Yalı Çapkını dizisi 13. bölümüyle, yerli yapımlar arasında en çok izlenen dizi oldu. Reyting listesinin bir numarası Yalı Çapkını, bu hafta 13.08 reyting elde etti.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın