Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu'ndan Flaş İddia

Hacıosmanoğlu'ndan Flaş İddia

Batuhan
18.12.2014 - 13:45

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Sadri Şener'e iki kritik soru...

İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları;

Doğrularımız var yanlışlarımız var. Yaklaşık 3 - 4 aydır hiç konuşmuyorum, konuşanlara da cevap vermiyorum. Cumartesi günü mali genel kurulumuz var. Bir haftadan beri 7. madde heyecanı var. Konuşacak başka bir şey bulamıyorlar. Satın alma yetkisi istiyoruz, satma yetkisi değil. Bizden önce nasıl satıldıysa bizden sonra gelecek olanlara da satması için malzeme hazırlayalım.

Şike konusunda hiçbir malzeme bulamıyorlar, kim susturdu diyolar. Hukuki süreç bittiğinde bizim de konuşacaklarımız var. Tek tek isimlere cevap vermek istemiyorum ama benden önceki başkan aylardır konuşuyor, ona cevap vermem lazım. Vakıflar Bankası'ndan borcu yapılandırdık. Denizbank bizle ayrılmak istemedi ve daha iyi fırsatlar sundu. Akyazı'nın isim hakkı bir gün satılırsa biz bu borç yapılanmasında Denizbank'a teminat olarak verdik. Akyazı'nın adı Denizbank'a temlik olarak verilmiştir. Başka bir yere ödeyemez, kullanamaz. Trabzonspor'un satılacak hiçbir şeyi yoktur. Ancak Trabzonspor'a kaynak yaratacaksınız onları değerlendirebilirsiniz.

Sadri Şener hangi yüzle konuşuyor bilmiyorum, iki soru soracağım ona, cevap versin. Trabzonspor'un haklı olduğu bir davada, mücadele etmesi gereken bir yerde neden ve kimden korkar? Bursaspor'un şampiyon olduğu maçtan sonra soyunma odasında Onur'u azarlamasının sebebi neydi?

İbra edilip edilmemek çok önemli değil, varsa bir suç ortaya çıkar. Mali genel kurulda onaylarsanız, onaylamazsanız da hiçbir şey değişmiyor. Cenabı Allah ne kadar süre veriyse bu kutsal görevi yapmaya o zaman kadar yapmaya devam edeceğim. Sokağa çıktığım zaman Trabzonsporluların bana gösterdiği sevgiyi, saygıyı görüyorum. Bizim özümüz de bir sözümüz de bir'

Eurosport 

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0