Görüş Bildir
Haberler
Hacettepeli Tıp Öğrencisinin Cansız Bedeni Ormanlık Alanda Bulundu

Hacettepeli Tıp Öğrencisinin Cansız Bedeni Ormanlık Alanda Bulundu

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Hacettepe Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Kaan Şimşek'in cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.  

Ayvacık ilçesi Kocaköy köyü sahilinde bulunan yazlık evde ailesi ile kalan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi Kaan Şimşek, dün akşam saat 17.00 sıralarında, evlerinin yakınında basketbol oynadı. Ancak Şimşek'i bir daha gören olmadı. 

Akşam olmasına rağmen oğullarının eve dönmemesi üzerine endişelenen Mükremin-Nadire Şimşek çifti jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. 

Bunun üzerine 23 yaşındaki Kaan Şimşek'in en son görüldüğü bölgede, jandarma, AFAD, UMKE ve AKUT ekiplerince çalışma başlatıldı.

Kayıp gencin babası Mükremin Şimşek, gazetecilere açıklamasında şunları anlatmıştı:

'Pazartesi günü sınavı var, ona hazırlanıyordu. Evden uzaktan eğitimine devam ediyordu. Dün de biraz top oynadı. Daha sonra eve gelip yanına 2 poğaça, 1 şişe su ve 1 muz alıp annesine 'ben biraz yürümeye gidiyorum' diyor. Sonra akşam eve dönmedi. Beşiktaş maçı vardı, kesinlikle kaçırmazdı. Devre arası olunca eşime, 'bu işte bir terslik var' dedim. Kaan maçı kesinlikle kaçırmazdı. Ben çıkıp baktım sahanın ışıkları kapalı. Tüm siteye haber verip aradık, ardından jandarmaya bilgi verdik.'

Şimşek, kaybolan oğullarının 4 çocuğundan en küçüğü olduğunu, bir çocuklarını ise 17 yaşında kanser nedeniyle kaybettiklerini sözlerine eklemişti.

Cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

Cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

Kaan Şimşek'in cansız bedeni, arama kurtarma ekiplerince evinden iki kilometre uzaklıkta ormanlık alanda bulundu.

Gencin cesedi, olay yerindeki ilk incelemenin ardından Ayvacık Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Şimşek'in kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Allah rahmet eylesin😔

RosemarieRClawson

Bu yıl 2021'de evden haftada 7300-9600 dolar iyi bir maaş alıyorum, bu inanılmaz, bir yıldan az bir süre önce korkunç bir ekonomide işsiz kaldım. Tanrı'ya he... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Allahım be büyük acı!!!

Yasemince

İçim parçalandı yaaa, ikinci evlat acısını yaşıyorlar :(