Görüş Bildir
Haberler
Güzel Öpüşme Kılavuzu

etiket Güzel Öpüşme Kılavuzu

Cem Keçe
15.08.2023 - 09:00 Son Güncelleme: 22.08.2023 - 22:03

Öpüşmek beden dili ile gerçekleşen bir iletişim biçimidir. Güzel öpüşmek ise bir sanattır, sıradan ve basit olmamalı, yaratıcı olmalıdır çünkü ne de olsa öpüşerek partnerinize onu ne kadar sevdiğinizi ve istediğinizi söylüyorsunuz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel öpüşme sanatının ipuçları ve püf noktaları için okumaya devam edin.

Güzel öpüşme sanatının ipuçları ve püf noktaları için okumaya devam edin.

1. Önce hijyen: Öpüşmede hijyen ilk meseledir. Dişlerinizin temiz, ağzınızın kokmuyor olması gerekir, aksi halde o kişiyle bir daha öpüşme şansınız olmayabilir.

2. Partnerinizin öpüşmeye hazır olduğundan emin olun: Partnerinizin dudaklarına kısa bir bakış attıktan sonra gözlerinin içine bakın. Cilveli bakışlara karşılık verirlerse, gülümserse, gözlerini kaçırarak başını eğerse ya da dudaklarını oynatırsa o da hazır demektir.

3. İlk adımı atın: Partnerinizin ilgilendiğini anladığınızda, dudaklarınızı onun dudaklarına yaklaştırmak başınızı eğin.

4. İlk temasta bulunun: Fransız öpücüğü ile başlamak cazip gelse de daha derin bir öpücüğe geçmek için acele etmeyin. Ağzınız kapalı olarak dudaklarınızı hafifçe onun dudaklarına dokundurun. Gözler kapalıyken öpüşmek oldukça yaygındır, ancak her zaman kapalı tutmanız gerekmez. Öpücükler arasında ve hatta sırasında göz teması kurun.

5. Yavaş ilerleyin: Tutkuyu ateşlemek için dudaklarınızı büzmeden rahat bir şekilde biraz ayırın. Kısa ve hafif dokunuşlarla öpmeye başlayın. Bu öpücüğün süresi çok önemlidir. Çok çabuk uzaklaşırsanız öpüşmeye devam etmek istemediğinizi düşünebilir; çok uzun süre oyalanırsanız da sıkılabilir. 

6. Derinlere gitmeye hazırlanın: Dilinizi partnerinizin dudakları boyunca kaydırın. Bu hareket, öpücüğü daha ileri götürmek için izin istemenin sözlü olmayan bir yoludur. Partneriniz yanıt olarak dilini uzatırsa, Fransız öpücüğüne başlamaya hazırdır. 

7. Uyumu yakalayın: Ancak partneriniz dilini uzatmıyorsa henüz rahat olmayabilir. Bu durumda onun nasıl öpüştüğüne bakarak aynısını yapın, sonuçta herkes zevk aldığı şekilde öpüşmek ister. Yavaşça ve nazikçe partnerinizin enerjisine ve hareketlerine ayak uydururken yoğunluğun oluşmasına izin verin. 

8. Ellerinizi de dahil edin: Öpüşürken partnerinizin boynuna dokunun, saçlarını okşayın veya elini tutun.

9. Öpüşü derinleştirin: Öpüşü derinleştirmek için yeşil ışık alırsanız, dilinizin ucuyla kısaca ve nazikçe onunkine dokunun. Kesinlikle dilinizin tamamını ağzına sokmaya çalışmayın. Partnerinizin dilinde yumuşak, seksi kıvrımlar oluşturmak için dilinizin ucunu kullanarak başlayarak birbirinizin diline masaj yaptığınızı düşünün. Dudaklarını emerek ve dişinizle hafifçe dokunarak devam edin.

10. Yoğunluğu kademeli olarak artırın: Öpüşmenin hararetlenmesi çok da uzun sürmez ama tutkulu olması için agresif olması gerekmez. Ne kadar hararetli olsa da doğal bir ritim bulun ve partnerinizin canını acıtmamaya, nefes almasını engellememeye dikkat edin.

Web

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

yani gerçekten güzel öpüşmek diye de bir şey var:)) Düşünsenize birinin sizi İbrahim Tatlıses ya da morrone gibi vakumladigini sjdjjdjf kötü bir öpüşme iliş... Devamını Gör

SEMİR DÖNDER

Sulu ve yumuşak 😁 Güzel bir öpüşme cidden çok heyecan vericidir.

hilalg23456

Opusme derslerini de okuduk sıra da ne var 😁

Kılıç

çok mrk ediyorum dr Cem Keçe'nin ihtisası kulak burun boğaz mı?