Görüş Bildir
Haberler
Günümüz Dünyasının Vazgeçilmezi İngilizceyi Kolayca Hayatınıza Entegre Ederek Öğrenebileceğiniz 19 Uygulama

Günümüz Dünyasının Vazgeçilmezi İngilizceyi Kolayca Hayatınıza Entegre Ederek Öğrenebileceğiniz 19 Uygulama

Yabancı dilin çağımızın gerekliliği olduğu ortadayken elimizde de dil öğrenmek için birçok seçenek var. Sizin için en faydalı, en kullanışlı uygulamaları derledik, topladık👇🏻

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lingualeo

1. Lingualeo

Lingualeo, 100’den fazla açıklamalı kelime seti, gramer kursları, alt yazılı TED konferansları ve İngilizce makalelere ücretsiz bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

2. Mondly

2. Mondly

Mondly ile günlük hedefler doğrultusunda gramer, kelime çalışmaları, pratikler sayesinde ücretsiz bir şekilde İngilizce öğrenmenize yardımcı oluyor.

3. Rosetta Stone

3. Rosetta Stone

Rosetta Stone, sıfırdan dil öğrenmek isteyenlere görsel, işitsel metodlar kullanılarak dillerini geliştirmeyi hedefliyor.

4. Slowly

4. Slowly

Platform üzerinde hem yurt içi hem de yurt dışından üyelerle mektuplaşma imkanı sunan uygulama, istediğiniz dilde yazacağınız mektuplar ile yazma kabiliyetinizi de geliştirmeye olanak sağlıyor.

5. Voscreen

5. Voscreen

Türk yapımcılar tarafından geliştirilen ücretsiz bir uygulama olan Voscreen, belgesel ya da çizgi film izleterek dil gelişimi sağlamayı amaçlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Speaky

6. Speaky

180 ülkeden kullanıcıya sahip olan Speaky, arkadaş edinerek pratik yapmanıza olanak sağlıyor. Uygulama sayesinde dil partneri edinerek 110 farklı dilde pratik yapma imkanı bulabiliyorsunuz.

7. Duolingo

7. Duolingo

Görsel ve işitsel alanda geliştirilmiş içeriklerle okuma, yazma ve telaffuz pratiği yapılmasına imkan sağlayan Duolingo, ücretsiz ve plus üyelik seçenekleriyle de sıklıkla tercih edilen uygulamalar arasında.

8. English Ninjas

8. English Ninjas

Anadili İngilizce olan eğitmenlerle görüntülü konuşarak pratik yapabileceğiniz yerli bir dil uygulaması olan English Ninjas ile İngilizce öğrenebilir, telaffuzunuzu geliştirebilirsiniz.

9. Cambly

9. Cambly

Cambly, görüntülü konuşma sistemi üzerinden online olarak yabancı eğitmenlerle konuşma pratiği yapmanızı sağlıyor.

10. Busuu

10. Busuu

Hem dil öğrenmek hem de pratik yapmak isteyenler için konuşma ve yazma dersleri, telaffuz örnekleri, hafıza alıştırmalarıyla Busuu oldukça faydalı bir uygulama.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Quizlet

11. Quizlet

Arkadaşlarınızla eş zamanlı olarak çalışabileceğiniz Quizlet ile kelime bilginizi artırabilir, kendi kendinize etütler düzenleyebilir, öğren modu ile sınavlara hazırlık yapabilir, notlarınızı tekrar ederek bilgilerinizi kalıcı hale getirebilirsiniz.

12. WordBit

12. WordBit

Kilit ekranında yer alarak kelime ve ifade öğretmeyi amaçlayan WordBit, sizi İngilizceye maruz bırakarak kelimelere aşina olmanızı sağlıyor.

13. Memrise

13. Memrise

Ücretsiz dil öğrenme programları arasında ödüle sahip olan Memrise, İngilizceyi oyunlaştırıyor ve aktif olarak öğrenmenizi sağlıyor. Uygulamanın premium versiyonu da mevcut.

14. Drops

14. Drops

Drops, ezberci sistemden uzaklaşarak İngilizce kelimeleri eğlenceli bir şekilde öğrenmenizi amaçlıyor.

15. Babbel

15. Babbel

İlgi duyulan alana odaklanarak 15 dakikalık dersler sayesinde dil öğretmeyi amaçlayan Babbel ile toplamda 14 farklı dil öğrenilmesine olanak sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. BeelinguApp

16. BeelinguApp

Eş zamanlı dinleme yöntemi ile BeelinguApp, dil ve aksan geliştirmeye yönelik olduğu gibi aynı zamanda okuma pratiği de yapmanızı sağlıyor.

17. Puzzle English

17. Puzzle English

Puzzle English, yapboz etkisiyle İngilizceyi sıfırdan oyunlaştırarak öğretiyor.

18. Cake

18. Cake

Cake, günlük hayatta ihtiyacınız olan ifadeleri; günlük konuşma dili pratikleri yaparak İngilizceyi öğretmeyi, telaffuzunuzu geliştirmeyi amaçlıyor.

19. Tongo

19. Tongo

Sıfırdan ücretsiz bir şekilde İngilizce öğretmeyi hedefleyen Tongo; görsel ve animasyon desteği ile temel ifadeleri akıcı bir hale getiriyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hamza Kuruçay

Keşke listeye İnter İngilizce uygulamasını da ekleseydiniz. Ben uzun süredir kullanıyorum ve gayet memnunum. Diğer uygulamara göre daha uygun fiyatlı ve eğit... Devamını Gör

Ahmet Ceran

Bende yakın zamanda İnter İngilizce uygulamasını kullanmaya başladım, gayet memnunum. İngilizce speaking yapılarak öğrenilir yoksa diğer eğitimler bir işe ya... Devamını Gör