Görüş Bildir
Haberler
Günlük Yaşamın Tüm Stresine İlaç Gibi Gelecek 11 Çok İyi Meditasyon Uygulaması

Günlük Yaşamın Tüm Stresine İlaç Gibi Gelecek 11 Çok İyi Meditasyon Uygulaması

Hepimiz gerek iş yaşamında, gerekse özel ve hatta toplumsal yaşantılarımızda fazlasıyla geriliyor ve stres yükleniyoruz. Boşaltamadığımız bunca stres ise bizlere ne yazık ki çeşitli fiziksel ve ruhsal rahatsızlıklar olarak geri dönüyor. Diğer yandan, onca koşturmanın arasında zihnimizi boşaltabilmeye ise pek zaman bulamıyoruz.

İşte bu yüzden sizin için, kısacık dakikalar ayırarak kolayca meditasyon yapabilmenize yardım edecek bazı güzel uygulamaları listeledik!

1 2 3 

Meditasyonun birçok başarılı iş insanı için değişmez rutinlerinden biri olduğuna değinmiştik 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Headspace

1. Headspace

Daha önceden deneyimi olmayan, ama meditasyonu deneyimleyip başlamak isteyenler için mükemmel. 1'den 10'a kadar seviyelerde her gün 10 dakika bir meditasyon ile, kendi değişiminizi gözlemleme deneyimi sunuyor.

IOS

Android

2. Stop, Breathe & Think

2. Stop, Breathe & Think

Özellikle sık sık canı sıkkın, yorgun, gergin hissediyorsanız faydalanabilirsiniz. Meditasyon koçları tarafından fazlasıyla tavsiye edilen bir uygulama. 10 saniye içinde nasıl daha sağlıklı bir kafa yapısına, nasıl güçlü bir duygusal akışa ulaşabileceğinizi gösteriyor ve 30'a yakın ücretsiz seans imkanı var.

IOS

Android

3. Buddhify

3. Buddhify

Arayüzü oldukça pratik, ve hiçbir şeye vakit bulamayanlar için çok ideal. Ne kadar vaktiniz olduğuna ve o an neye ihtiyacınız olduğuna göre yapacağınız egzersizi seçebiliyorsunuz. 2 dakikadan yarım saate kadar değişik seanslar var.

IOS

Android

4. The Mindfulness app

4. The Mindfulness app

Mindfulness'ın ne olduğuna ve size sağlayacağı faydalara değinmiştik. Buyurun bu uygulama ile başlayabilirsiniz. 5 derslik bir girişten sonra 30 dakikalık meditasyonlar sonrası değişiminizi sizin için takip ediyor.

IOS

👇

5. Simple Habit

5. Simple Habit

İş, ev ve sosyal hayatınız arasında meditasyon yapmak için gerçekten 5 dakikadan fazlasını bulamam diyorsanız başlangıç için Simple Habit çok iyi olabilir. 5 dakikalık günlük gevşeme egzersizleri işinizi görecektir.

IOS

Android

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Simply Being

6. Simply Being

Simple Being, her türlü dinlendirici ve meditatif sesi bulabileceğiniz bir ses uygulaması. Zihninizi boşaltıp konsantrasyonu güçlendirmek için oldukça faydasını görebilirsiniz.

IOS

Android

7. Meditation Studio

7. Meditation Studio

Eğer aynı sesi defalarca dinlemeyi sıkıcı buluyorsanız da, Meditation Studio var. Ayrıca içinde 27 uzman ve 200’ü aşkın teknik bulunuyor. İstediğiniz alanlara uygulayabileceğiniz bu uygulamada ilişkiler, aşk, iş üzerine çalışabilirsiniz.

IOS

Android

8. Pacifica

8. Pacifica

Bilhassa kaygı, tedirginlik ve stres problemi yaşayanlar ve buna odaklanmak isteyenler Pacifica'yı deneyebilir. Her yeni güne ekleyeceğiniz küçük değişiklikler ile (göz teması kurmak, birine iltifat etmek, vb) daha pozitif bir insana dönüşmenize yardımcı olabilir. 

IOS

Android

9. Sattva

9. Sattva

Meditasyonla oyunlaştırmayı birleştiren bu uygulama, size sunduğu eydan okumalar vasıtasıyla motivasyonunuzu kuvvetlendirebilir. Yine meditasyonu daha önce hiç denemediyseniz güzel bir uygulama.

IOS

Android

10. Pause

10. Pause

Diğerlerinden farklı olarak, Pause meditasyon sırasında gücü nasıl ellerinizde ve parmaklarınızda toplayabileceğinizi gösteriyor. Ellerinizle ekrana dokunarak ve konsantrasyonunuzu parmak uçlarınızda toplayarak egzersiz yapıyorsunuz.

IOS

Android

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Calm

11. Calm

Calm sizi dış dünyanın gürültülü telaşından soyutlayacak bir ses makinesi gibi. Değişik ses temalarını kullanarak hem uyku düzeninizi iyileştirme, hem de nefese odaklanmayı öğrenmenize yardımcı olan oldukça da sevilen bu uygulamayla galerimizi bitirelim. 

IOS

Android

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
36
10
9
8
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?