Görüş Bildir
Haberler
Günlük Hayatta İşinize Yarayacak İyi ki Yüklemişim Diyeceğiniz 9 Teknolojik Uygulama

Günlük Hayatta İşinize Yarayacak İyi ki Yüklemişim Diyeceğiniz 9 Teknolojik Uygulama

Laurie Strode
22.07.2021 - 13:00

Gün geçmiyor ki teknoloji hayatımızı kolaylaştırmasın... Özellikle söz konusu cebimizdeki çok amaçlı götürgeçlerle yapabildiklerimizin neredeyse sonu yok. İşte biz de günlük hayatınızı kolaylaştıracak, pratik birkaç uygulamayı sizlerle paylaşmak istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Grammarly Keyboard

1. Grammarly Keyboard

Bilgisayarınızda tarayıcınıza eklenti olarak da yükleyebildiğiniz Grammarly, telefonunuzun klavyesine de eklemlenebiliyor. Özellikle İngilizce yazışmalar çok sık yapan biriyseniz telefonunuzda mutlaka edinmeniz gereken bu büyük kolaylık sağlayan uygulama gözünüzden kaçabilecek basit hataları hemencecik telafi edebilmenize olanak sağlıyor.

2. LastPass

2. LastPass

Bir şifre saklama kabı olarak düşünebileceğiniz LastPass, adeta hayat kurtarıyor. Onlarca platforma üyeliğimiz olduğu günümüz dünyasında her şeyi akılda tutmak zaten mümkün değil, aynı şifreleri kullanmak güvenli değil, bir yerlere yazmak hiç güvenli değil. LastPass tam da bu noktada imdada yetişiyor. Tüm şifrelerinizi güvenli bir şekilde saklayabiliyorsunuz ve hatırlamanız gereken tek şey de uygulamanın şifresi oluyor.

3. Feedly

3. Feedly

Bulut sistemli çalışan Feedly, yüzlerce online kaynağa bir arada erişebildiğiniz harika bir uygulama ve websitesi. Kategorilerle kişiselleştirebildiğini bu uygulamada istediğiniz sayfaları profilinize ekleyebiliyorsunuz. Özellikle haber kaynaklı siteler için inanılmaz bir pratik sağlıyor. Siteler güncellendikçe tüm güncel haberlerin tamamına anasayfanızdan erişebiliyorsunuz.

4. Water Time - Su İçme Hatırlatıcısı

4. Water Time - Su İçme Hatırlatıcısı

Su içme günlüğü de diyebileceğimiz bu muhteşem uygulama, asla unutmamamız gereken bir şeyi hatırlatıyor bize: Su içmek. Günün hengamesinde, iş yoğunluğunda en çok unuttuğumuz şey belki de su içmek. Günde ne kadar ve hangi aralıklarla su içebileceğinizi kişiselleştirebildiğiniz bu uygulama vakti geldiğinde su içmenizi istiyor!

5. Carrot Alarm

5. Carrot Alarm

Bu uygulamamız uyanmak için birere dakika aralıklar alarm kuran herkese geliyor... Kim bilir kaç kere ertelemek yerine kapattığımız alarmlar yüzünden işimize gücümüze geç kalmışızdır. Carrot uygulaması, ayarladığımız saatte çalmaya başlıyor. Buraya kadar her şey normal. Fakat erteleyemiyorsunuz çünkü sizi uyandırmadan susmamayı amaçlıyor. Bu yüzden birtakım bulmacalardan geçmeniz gerekiyor. Bunları çözeceğim derken de günaydın, uyanmış oluyorsunuz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. PictureThis

6. PictureThis

Ağaç, çiçek, bitki hayranlarının ağzının suyunu akıtacak bir uygulama PictureThis. Bir çiçeği çok beğendiniz ancak ne olduğunu, ismini hiç bilmiyorsunuz. Bu uygulamayla fotoğrafını çekiyorsunuz, uygulama size ismini, cismini, o bitkinin yedi sülalesini ortaya döküyor.

7. SkyView Lite

7. SkyView Lite

SkyView de göklere sığamayan teknoloji severleri sevinçten havaya uçuracak bir uygulama. Gökyüzüne bakınca şurada ne var, Ay şu an nerede, benim burcumun takımyıldızı nerede diye merak edenlerdenseniz, bu uygulama size her şeyi bir bir gösteriyor. Hatta çevredeki hava araçlarını bile görebiliyorsunuz.

8. MySize ID

8. MySize ID

MySizeID, akıllı telefonlarımızdaki ölçümleme teknolojisini kullanarak kendi beden ölçümlerimizi yapmamızı sağlıyor. Özellikle oneline alışveriş tutkunuysanız bu uygulama sizin için ilaç gibi gelecek.

9. Sun Surveyor

9. Sun Surveyor

Özellikle fotoğraf ve video gibi işlerle ilgilenenler için kurtarıcı nitelikte bir uygulama Sun Surveyor. Bulunduğunuz koordinatta, bulunduğunuz dakikada Güneş ve Ay'ın konumlarını gösteren bu uygulamada dilerseniz istediğiniz zamanı da seçebiliyorsunuz. Bu konumlara göre çekimleriniz için gün ışığını yakalayabiliyorsunuz ve böylece nerede çekim yapacağınız karar vermeniz kolaylaşıyor.

Herkes için daha akıllı teknolojiler Lenovo’da!

Herkes için daha akıllı teknolojiler Lenovo’da!

Lenovo, onsuz olmuyo…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
37
17
11
6
6
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rapkrali

bana niye saçma geldi hepsi