Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 15 Temmuz Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 15 Temmuz Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
14.07.2023 - 18:02

15 Temmuz Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 15 Temmuz Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün iletişim ve yakın çevre ilişkilerin senin için öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde dalgınlıklar, unutkanlıklar ve konsantrasyon problemleri yaşayabilirsin. Gün genelinde de partnerinle ya da çocuklarınla ilişkinde çözümsüzlükler hissetmen, ikilemler yaşaman ve sevgi paylaşımında zorlanman mümkün. Akşam saatlerinde ise evin, ailen ve gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün maddi konular ve sağlık durumları senin için ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde de sosyal çevrenle ilişkilerinde pürüzler ve hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Duygusal hassasiyetler gösterebilirsin. Gün genelinde de aile bireyleriyle ilişkilerinde sevgi paylaşımında zorlanman ve çözümsüzlük hissetmen mümkün. Akşam saatlerinde ise yakın dostlarınla ilişkilerin senin için ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için beden sağlığın, dış görünüşün ve kişisel ihtiyaçların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde duygusal hassasiyetlerin, dalgınlıkların, hayalperest yaklaşımların ya da sağlığınla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Gün genelinde de yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde, iletişiminde, sevgi paylaşımında zorlanman ve çözümsüzlük hissetmen mümkün. Akşam saatlerinde ise maddi konular ve sağlık durumları senin için ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için sağlık konuları ve iç dünyan öne çıkıyor. Daha içe dönük olabileceğin bir gün söz konusu diyebilirim. Öğleden sonraki saatlerde de psikolojik ve fiziksel hassasiyetlerin olabilir. Bazı entrikalara maruz kalman mümkün. Gün genelinde iş ilişkilerinle, maddi konularınla, birlikte çalıştığın kişilerle ilgili bazı problemler yaşaman ve çözümsüzlük hissetmen mümkün. Akşam saatlerinde ise enerjin yükseliyor ve odağın kendine dönüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için sosyal hayatın ve sosyal ilişkilerin öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, sosyal ilişkilerinde duygusal hassasiyetlerin ve alınganlıkların olabilir. Gün genelinde de sosyal ve özel ilişkilerinde uyumsuzluk, çözümsüzlük hissedebilir ve sevgiyi hissetmekte zorlanabilirsin. Akşam saatlerinde ise daha içe dönük etkiler var. Yalnız kalma isteğin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için işin ve kariyerin öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, ikili ilişkilerinde duygusal hassasiyetlerin ve kafa karışıklıkların olabilir. Gün genelinde de özel ve sosyal ilişkilerinle ilgili bir çözümsüzlük, uyumsuzluk ve güven problemleri yaşayabilirsin. Entrikalara maruz kalman da mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın ve sosyal ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklar, seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuki konular öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, tanıdıklarınla ilişkilerinde duygusal hassasiyetlerin ya da kafa karışıklıkların olabilir. Günlük işlerini düzenlemekte zorlanabilirsin. Gün genelinde de sosyal ilişkilerinde bir uyumsuzluk yaşayabilir ve çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise enerjin yükseliyor. Daha görünür olabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için finansal konular ve sağlık durumları öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, partnerinin ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili hassasiyetlerin veyahut partnerinle ilişkinde kırgınlıkların gündemine oturabilir. Gün genelinde de ilişkinde bir uyumsuzluk, çözümsüzlük hissetmen ve sevgi paylaşımında zorlanman mümkün. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor. Uzak tanıdıklarınla, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla ilişkilerin ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, aile bireyleriyle ilişkilerinde ya da partnerinle ilişkinde kafa karışıklıkları yaşayabilir, hassasiyet gösterebilirsin. Gün genelinde de yeni tanıştığın ya da uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla ilişkilerinde uyumsuzluk ve çözümsüzlük hissetmen mümkün. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sağlık konuları, finansal durumlar ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için sağlığın, günlük işlerin ve sorumlulukların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin veyahut yakın çevrenle ilişkinde kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Dalgınlıklara müsait etkiler var. Gün genelinde de yakın çevrendeki kişilerle ilişkinde, iletişiminde bir uyumsuzluk ya da finansal konularla ilgili bir pürüz yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise diğer insanlarla ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, çocuğunun sağlığıyla ilgili gündemlerin ya da partnerinle ilişkinde duygusal hassasiyetlerin, alınganlıkların olabilir. Gün genelinde de partnerinle ilişkinde uyumsuzluk ve çözümsüzlük hissedebilirsin. Yeterince sevilmediğini hissetmen de mümkün. Akşam saatlerinde ise günlük işlerin, sağlığın ve sorumluluklarınla ilgilenebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için, ev, yuva ve aile ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, aile bireyleriyle ilişkilerinde kafa karışıklıkları yaşayabilir ya da duygusal hassasiyetler gösterebilirsin. Gün genelinde de sosyal ya da özel ilişkilerinde uyumsuzluk ve çözümsüzlük hissedebilirsin. Çevrendeki kişilerle sevgi paylaşımında zorlanman mümkün. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın ve çocuklarınla ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Ya sen ne diyiyorsun ya BEN EVLİ DEYİLİİİİM NE PATNERİM VAR NEDE ÇOCUKLARIM AAH KEŞKE OLSAYDI FAKAT O DEDİKLERİN HAYATIM DA DEYİL HEP AYNI YORUMLAR SENDEKİ... Devamını Gör

Turan Çalikli

Ya sen ne diyiyorsun ya BEN EVLİ DEYİLİİİİM NE PATNERİM VAR NEDE ÇOCUKLARIM AAH KEŞKE OLSAYDI FAKAT O DEDİKLERİN HAYATIM DA DEYİL HEP AYNI YORUMLAR SENDEKİ... Devamını Gör