Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Haziran Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Haziran Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
09.06.2023 - 18:02

10 Haziran Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 10 Haziran Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve geri planda yürüttüğün işlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle ya da çocuklarınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle, yakın çevrendeki kişilerle bazı görüşmeler yapabilir ve haberleşebilirsin. Kardeşlerinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Gece saatlerinde ise heyecanlanabileceğin, şaşırabileceğin gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların ve görüşmelerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, aile bireylerinle ilgili birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise hayatındaki bazı otorite figürleriyle haberleşebilir, bir araya gelebilirsin. Maddi konularla ya da sağlık durumunla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gece saatlerinde de sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında işin, kariyerin ve sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde kardeşlerinle, akrabalarınla, ticari işlerinle ve görüşmelerinle ilgili birtakım streslerin, huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise duyguların ve mantığın arasında ikilem yaşayabilirsin. Aynı zamanda önem verdiğin kişilerle bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında uzun zamandır görmediğin yakınların, turizm, eğitim ve hukuki konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde işinle, maddi konularınla ilgili birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise kendi sağlığınla, yakınlarının sağlığıyla ya da geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Önem verdiğin kişilerle bir araya gelebilirsin. Gece saatlerinde de sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir, ani haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında finansal konuların, ödemelerin, alacakların, psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde finansal konularla, sağlığınla ya da ilişkilerinle ilgili birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrenden önem verdiğin bazı kişilerle görüşebilir, haberleşebilirsin. Yakınlarının sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Duyguların ve mantığının çatışabileceği etkiler söz konusu. Gece saatlerinde de şaşıracağın şeyler öğrenebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla ilişkilerin yer alıyor. Sabah saatlerinde ilişkilerinle, sağlığınla, yapacağın görüşmelerle alakalı birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle, patronunla, babanla ya da hayatındaki otorite figürleriyle bazı görüşmeler yapabilirsin. Anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın, işin, sorumlulukların, günlük işlerin ve evcil hayvanların yer alıyor. Sabah saatlerinde sosyal hayatın, sosyal çevrendeki kişilerle görüşmelerin ve arkadaş gruplarınla ilgili birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise uzun zamandır görüşmediğin, önem verdiğin kişilerle ve hayatındaki otorite figürleriyle bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde işin, kariyerin ya da ilişkinle ilgili birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise finansal konularla ilgili ya da sağlık konularıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Fikrine önem verdiğin kişilerle bir araya gelebilirsin. Duyguların ve mantığın arasında ikilem yaşayabilirsin. Gece saatlerinde de partnerinden sürprizler görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında evin ve ailen yer alıyor. Sabah saatlerinde seyahatle, eğitimle, hukuki konularla ilgili birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle, partnerinle ya da hayatındaki otorite figürleriyle bazı görüşmeler yapabilir, bir araya gelebilirsin. Görüşmelerinin hareketli olabileceği bir zaman dilimi olacaktır. Gece saatlerinde de ailenle ilgili bazı sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevrendeki kişiler, akrabaların, iletişimin, eğitimin ve ticaret girişimlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenden birinin sağlığıyla ya da ticari işlerinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Duyguların ve mantığın arasında ikilem yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında maddi konular, gelirlerin, kazançların ve sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde, ikili ilişkilerinle ve yapacağın görüşmelerle ilgili birtakım streslerin, huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin fakat ilişkinde kendi değerini sorgulayabilirsin. Duyguların ve mantığın arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve kendi ihtiyaçların, isteklerin, dış görünüşün senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde de sağlığınla, günlük işlerinle ve sorumluluklarınla ilgili birtakım streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinden, fikrine önem verdiğin biriyle görüşebilir ve haberleşebilirsin fakat fikir ayrılıkları yaşaman mümkün. Gece saatlerinde de sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın