Görüş Bildir
Haberler
Güncel Verileri Açıklayan Bakan Koca: 'Omicron Baskın Varyant Haline Geldi'

Güncel Verileri Açıklayan Bakan Koca: 'Omicron Baskın Varyant Haline Geldi'

Türkiye'de son 24 saatte 410 bin 116 Kovid-19 testi yapıldı, 75 bin 564 kişinin testi pozitif çıktı, 153 kişi yaşamını yitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tabloyu Twitter'dan paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Omicron varyantı ülkemizde de baskın varyant haline geldi. Vaka sayıları bir önceki aya oranla yaklaşık 4 kat arttı. Fakat salgının ilk dönemlerine kıyasla, enfekte olanların çok daha düşük bir oranı hastaneye yatıyor. Tedbir önemli bir zorunluluk. Temkinli ve tedbirli olalım.' ifadelerini kullandı.

Aşılamada son durum ne?

Aşılamada son durum ne?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, EskişehirBalıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, SiirtDiyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

Dünkü tabloda durum nasıldı? 

12 Ocak verilerine göre dün 422 bin 28 test yapılmıştı. Dün, 77 bin 722 vaka tespit edilirken, 145 kişi hayatını kaybetmiş ve 42 bin 573 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın