Görüş Bildir
Haberler
Gülse Birsel Kimdir, Kaç Yaşında? Gülse Birsel'in Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Gülse Birsel Kimdir, Kaç Yaşında? Gülse Birsel'in Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Özge Tepe
16.06.2022 - 12:30

Avrupa Yakası'nın hem senaristi hem de başrol oyuncusu Gülse Birsel, tüm Türkiye'nin aklına buradaki Aslı Sütçüoğlu karakteri ile kazındı. Daha sonra da Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi diziler çekse de Avrupa Yakası bunlar arasında en çok izlenenlerden biri oldu. Peki Gülse Birsel kimdir? İşte Gülse Birsel hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülse Birsel Kimdir?

Gülse Birsel kimdir

Gülse Birsel, 11 Mart 1971 tarihinde dünyaya gelmiş oyuncu, sunucu, komedyen, senarist ve gazetecidir.

Lise son sınıfa kadar oyunculuk seçmeyi düşünürken ailesinin isteği ile Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünde öğrenim gördü.

Daha sonra da  Columbia Üniversitesinde sinema yüksek lisansı yaptı.

Üniversitede Aktüel dergisinde işe başlayan Gülse Birsel, Mart 2002'de atv'de ekrana gelmeye başlayan g.a.g. adlı programla televizyon dünyasına adım attı.

Şubat 2004'te Atv'de başlayan Avrupa Yakası adlı dizinin senaristliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendi. Daha sonra birçok yapımda yer aldı.

Senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi Aile Arasında'dır. Nisan 2022'de Disney+ ile iki film ve üç sezonluk bir dizi için anlaştığı duyuruldu.

Murat Birsel ile  Ağustos 1999'da enlendi.Anne olmaya uygun biri olmadığını ifade eden Birsel'in çocuğu yoktur ve eşiyle Nişantaşı'nda yaşamaktadır.

Gülse Birsel'in Rol Aldığı Bazı Yapımlar

Gülse Birsel avrupa yakası
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın