Görüş Bildir
Haberler
Göz Rengini Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Göz Rengini Tahmin Edebilecek miyiz?

Osman Avcı
24.03.2015 - 12:53 Son Güncelleme: 24.03.2015 - 15:35

Onedio müneccim ekibi yine iftiharla sunar!

'Gözler kalbin aynasıdır' sözünden yola çıkarak senin göz rengini tahmin edeceğiz. Hadi buyur!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle hangi mevsimin insanı olduğunu öğrenelim!

Senin saçının doğal rengi, şunlardan hangisine daha yakın?

Favori tişörtünün rengi ne peki?

Şimdi de bir gezegen seç!

Hangi kolye daha çok dikkatini çekti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi Kemal Sunal filmi?

Son Soru: Hangi yemek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kahve" çıktı!

"Kahve" çıktı!

Tahminimize göre, senin göz rengin kahverengi. Evet, dünyadaki her 100 kişiden 90'ının gözünün rengi kahve olabilir; ancak bu durum, senin de sıradan olduğın anlamına gelmez. Kahvenin bin tonu vardır ve asıl mesele tüm bu aynılık içinde farkını belli etmektir (senin gibi). Ayrıca gözleri anlamlı kılan göz rengi değil; bakışlar ve bakışlardaki gizli anlamlardır (laf aramızda sendeki gibi). Yoksa tek başına renkli gözlü olmak, renkli bir kişilik anlamına gelmez!..

"Kehribar" çıktı!

"Kehribar" çıktı!

Çoğu kişi senin göz rengini kahve sansa da; aslında alakan yok! Kehribar göz rengi oldukça nadir rastlanan bir renktir ve bu göz rengine sahip olanların karakteristik özellikleri şunlardır: Öncelikle sen dışarıdan baktığında, yani ilk intibada oldukça sıradan biri gibi görünebilirsin; ancak seni yakından tanıma fırsatı bulanlar, eminiz ki, bunun tam tersini söyleyecektir. Sıkıcılık sana Tibet kadar uzak, eğlencelisin, kıpır kıpırsın; tabii ki rahat ettiğin ortamlarda. Yeni tanıştıklarınla arana bir mesafe koyuyorsun, bir şey biliyorsun ki yapıyorsun bunu...

"Mavi" çıktı!

"Mavi" çıktı!

Tahminlerimize göre, seni göz rengin mavi. Senin doğuştan çekici, kendiliğinden karizmatik bir havan, bir auran var. Gözlerin özgürlüğü temsil ediyor. Onun engin boşluğuna düşenin kurtulduğu daha görülmemiştir. Nadir bulunan bir kişiliksin, havalısın da.. Az biraz kibirli ve alaycı bir kişilik olduğunu da söylemek lazım. Evet, egon yüksek olmasına yüksek; ancak bu özelliğin sadece şov yapanlara, burnu büyüklere. Yani mütevaziye mütevazi, kibire kibir, atara atar, gidere gider, kısasa kısas: Sende böyle!..

"Yeşil" çıktı!

"Yeşil" çıktı!

Tahminlerimize göre, senin göz rengin: Yeşil! Senin gözlerinde birçok anlam var ve kesinlikle ruhunu yansıtmakta. Mesela sen çok gizemli bir insansın. Sırlısın, sanki sürekli sakladığın bir şeyler varmış gibi. Eee haliyle etrafındakilerin de merakını celb ediyorsun. Sonra duygusal bir insan olduğunu da söylememiz gerek: Sende gözlerin yaşarması otomatik portakal; hassassın, çabuk kırılır, çabuk üzülürsün. Gülşen'in beli kadar incesin çünkü; aynı inceliği de başkalarından beklemense doğal!..

"Ela" çıktı!

"Ela" çıktı!

Tahminlerimize göre, senin göz rengin ela ve senin aslında karakterinle birebir eşleşiyor. Değişken bir ruh yapın vardır ve bu asla karaktersizlik anlamına gelmez. Sen hissettiği gibi davranan birisin; kızdığında hakikaten kızıyor, sevindiğinde hakikaten seviniyorsun: Maske yok. Ayrıca seni tanımlayan çok kritik bir kelime var: Zarif! Hareketlerin, tavırların, giyimin, kuşamın, bu dünyayı algılayış biçimin zarafet üstüne kurulu. Son olarak doğaçlama yaşamayı ve oluruna bırakmayı sevdiğini ekleyelim. Ela gözlüm, biz bu ellerden gidiyoruz, grşrz :)

"Siyah" çıktı!

"Siyah" çıktı!

Tahminlerimize göre, sen göz rengin siyah! Siyah göz rengi en ama en nadir bulunan göz rengidir ve aslında bir nevi senin gibi. Göz renklerinin karakterlerin tipik bir yansıması olduğunu varsayarsak, senin de aynı göz rengin gibi nadir bulunan bir kişilik olduğunu söylemek gerek. Ki hakikaten öyle: Etrafına sorsak, eminiz senin gibi bir insan tanımadığını söyleyecektir. Evet, senin gibi birisi, insanların hayatına sadece bir kere girer. Senin farkınsa, kesinlikle bakış açından kaynaklanıyor. Kafan saat yönünün tersine çalışıyor: Yapacak bir şey yok!..

"Gri" çıktı!

"Gri" çıktı!

Tahminlerimize göre, sen göz rengin gri. Dünyanın en özel göz rengi olan gri, bilmiyoruz söylemeye gerek var mı, çok ama çok nadir bulunur. Ve bu göz rengine sahip insanlar pek tabii ki de özel kişilerdir. Doğuştan lider ve dominantlardır. Güçlü bir karakterleri vardır yani, hiçbir ahval ve şeraitte eğilmez, bükülmez, kırılmaz... Ancak az biraz agresif olduklarını da söylemek gerek! Ancak bu, tutkudandır tutkudan, başka bi şey değil :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1859
1436
636
389
331
317
317
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın