Görüş Bildir
Haberler
Görünüşte Masum Gibi Duran Ama Arkasında Korkunç Hikayeler Yatan 10 Fotoğraf

Görünüşte Masum Gibi Duran Ama Arkasında Korkunç Hikayeler Yatan 10 Fotoğraf

OdysseuSword
23.01.2015 - 23:38 Son Güncelleme: 23.01.2015 - 23:55

Fotoğraflar aldatıcı olabilir. İnsanlar gülümseyebilir, mutlu gözükebilir ama derinlerde mutlaka bir şeyler vardır. Ya da fotoğraf tamamen masum görünebilir ama arkasında korkunç bir hikayesi olabilir. İlk bakışta normal duran ama taşıdığı hikaye ile birleştiğinde korkunç olan 10 fotoğrafı bir araya getirdik.

Kaynak: http://photography.viralnova.com/more...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Regina Kay Walters

1. Regina Kay Walters

Bu fotoğraf 14 yaşındaki Walters'ı öldürmeden hemen önce bir seri katil olan Robert Ben Rhoades tarafından çekilmiş. Katil ülkeyi içi işkence odasına dönüştürülmüş bir tırla dolaşmasıyla ünlüymüş. Fotoğraf Illinois'te terk edilmiş bir ahırda çekilmiş. Öldürmeden öncede kadının ellerini çözüp bu gördüğünüz siyah elbiseyi ve topuklu ayakkabıyı giymeye zorlamış.

2. Reynaldo Dagda Suikasti

2. Reynaldo Dagda Suikasti

Filipinler'de bir politikacı olan Reynaldo Dagda, 2011 yılında yeni yılın arifesinde suikaste uğramadan hemen önce bu gördüğünüz fotoğrafı çekmiş. Michael Gonzales, Dagda'ya iki kez ateş edip onu ailesinin önünde öldürmüş.

3. Michael ve Sean McQuilken

3. Michael ve Sean McQuilken

1975 yılının yaz aylarında Sierra Nevada dağlarında bulunan bu elektrik yüklü saçları olan iki gence fotoğraf çekildikten sadece bir kaç dakika sonra yıldırım düşmüş. Neyse ki iki genç de kurtulmuş.

4. Wuhan Yangtze River Bridge Aşıkları

4. Wuhan Yangtze River Bridge Aşıkları

Bir fotoğrafçı Wuhan Yangtze River Bridge'te hava kirliliği ile ilgili bir kaç fotoğraf çekiyormuş tam da o sırada 2 tane sevgilinin intiharını yakalamış. Fotoğrafçıyla röportaj yapıldığında, ''adamın atladığından haberim yoktu, sonra ardından atlayan kadını çekebilmek için kameramı ayarlamama zar zor zamanım oldu.'' demiş. Ayrıca: '' Tamamen şok olmuştum. Kadına yardım edebileceğim hiç bir yol yoktu. Fotoğrafı çekerken çok gergindim farkında olmadan bir kaç tane daha fotoğraf çekmişim.'' demiş. İki sevgilinin cesetleri bulunamamış.

5. Tara Calico ve Michael Henley Jr.

5. Tara Calico ve Michael Henley Jr.

Polaroid fotoğraf makinesiyle çekilmiş bu fotoğraf, Florida'da bir marketin park yerinde bulunmuş. Fotoğraf iddiaya göre 19 yaşında üniversite öğrencisi olan Tara Calico'ya ve 9 yaşında ki Michael Henley Jr.'ya aitmiş. İkili 1988 yılında New Mexico'daki evlerinin önünden hiç bir iz bırakmadan kaybolmuşlar ve şu an halen kayıp durumundalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Robert Budd Dwyer

6. Robert Budd Dwyer

Dwyer 1971 yılı ile 1981 yılı arasında Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçi Parti senatörlüğü yapmış. Sonra 1981'den  Ocak 1987'ye kadar eyalet hazine müsteşarlığı yapmış. Çok olumsuz  bir günde eyaletin merkezinde yapılan bir basın konferansında Dwyer kendisini vurmuş. İntiharı canlı yayında gerçekleşmiş. Bu fotoğraf intihar etmeden hemen önce çekilmiş.

7. Chris McCandless

7. Chris McCandless

Bu fotoğraf 1992 yılında bir avcı tarafından Alaska yaban hayatında bedeni bulunmadan önce Chris McCandless'in kendini çektiği son fotoğraf. 1992 yılından tam bir sene önce Nisan ayında, Chris McCandless, Alaska yaban hayatına doğru yanına çok az yiyecek ve ekipman alarak daha basit bir hayat yaşamayı ümit ederek maceraya atılmıştı. 1992 yılının Ağustos ayında öldü. Resmi ölüm nedeni ise açlık diye belirtilmiş. McCandless'in hikayesi ''Into the Wild'' adlı kitaba ilham kaynağı olmuş.

8. Saylor Guilliams

8. Saylor Guilliams

Guilliams ve arkadaşı Brenden Vega, Kaliforniya, Santa Barbara County'de yaban hayata doğru yürüyüş yapıyorlarmış. Seçtikleri yolda işaret, tabela vs. yokmuş. İkisi de düşüp ciddi anlamda yaralanmışlar. Saatlerce yardım çağrısı yaptıktan sonra Guilliams yardım için Vega'yı düştükleri yerde bırakmış ama sonradan o da tekrar düşüp ölmüş. Bu fotoğraf ise ertesi gün bölgedeki başka yürüyüşçüler tarafından çekilmiş. Guilliams'ın bedeni fotoğrafta görünüyor. Dikkatli bakarsanız kıvırcık kızıl saçları belli oluyor. İşin üzücü tarafı ise, Guilliams düştüğünde büyük ihtimalle uzun bir süre daha yaşamaya devam etti hatta bölgeden geçen başka yürüyüş yapan insanların sesini de duydu ama pek çok kırık kemiği yüzünden yardım isteyemedi. Fotoğrafı çeken aynı yürüyüşçüler ve Vega'yı da sonunda bulup kurtarmışlar.

9. Robert Landsburg

9. Robert Landsburg

Landsburg ölüm zamanında hırslı bir fotoğrafçıymış. Özellikle St.Helens Yanardağına aşık bir fotoğrafçıymış. 1980 yılında tam da yanardağa yakın bir yerlerdeymiş ve 1915 yılından beri gerçekleşmeyen volkanik faaliyet tam da o zaman gerçekleşmiş. Yakınlığından dolayı volkanik patlamadan kurtulamayan Landsburg, ölmeden önce bu fotoğrafı çekmeyi başarabilmiş.

10. Omayra Sanchez

10. Omayra Sanchez

Omayra 1985 yılında patlayan Nevado del Ruiz yanardağı yüzünden ölen 13 yaşında küçük bir kız. Volkanik patlama, etrafındaki köylerde toprak kaymalarına ve yaygın bir sele sebep olmuş. Evi toprak kayması yüzünden yıkıldığında, Omayra 3 gün boyunca dondurucu derece soğuk sularda enkazın altında kalmış. 55 saat boyunca acı çekmiş. Taa ki kangrene ve hipotermiye uğrayana kadar bu acılı süreç devam etmiş. Bu fotoğraf küçük kızın ölümünden saniyeler önce çekilmiş. Fotoğrafçı 1985 yılının Dünya Basın Fotoğrafları ödülünü kazanmış. Bu şekilde çekilen her fotoğrafın, kendine göre hüzünlü tarafları olabilir. Fakat bu fotoğrafçıların o zaman neyi çektiğinin farkında olmalarının tam olarak bir yolu maalesef yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
141
43
21
16
15
14