Görüş Bildir
Haberler
Görünce Zombi Görmüşcesine Arkanıza Bakmadan Kaçmanız Gereken 11 Erkek Tipi

etiket Görünce Zombi Görmüşcesine Arkanıza Bakmadan Kaçmanız Gereken 11 Erkek Tipi

Öykü Parlak
22.12.2016 - 14:19

Kadınların çok beğendiği, erkeklerin şiddetle karşı çıktığı ilk içeriğin sonunda kadınlardan yeni 'uzak durulması gereken erkek' önerileri istemiştim. Onlar da beni kırmadı ve sizin elinizden çıkan örneklerle ikinci içeriği ortaya çıkarmış olduk. 

İlk içeriğimiz burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaptığı ufacık iyiliği en az altı ay başımıza kakan erkek

Ola ki hasta olup bir bardak su istediniz, bankadaki kısa bir işinizi halletti. Amaan Allah kimseyi düşürmesin bunların diline. Yaptığı iyiliğin üzerinden yıl bile geçse sizi her gördüğü yerde bunu hatırlatıp, yüzünüze vurur.

2. Parasıyla övünen erkek

2. Parasıyla övünen erkek

Bir mekana girdiklerinde araba anahtarını, cüzdanını, ona göre zenginlik belirtisi olan çakmağını masanın üstüne koymasından tanıyabilirsiniz bu tipleri.

3. Ben saksı değilim, en çok bana soracaksınız erkeği

Her şeyin en iyisini, en güzelini o bilir. Ortamda o varsa sizin herhangi bir konuda fikir belirtmeniz bile ona saygısızlıktır. Yemeğe mi gittiniz? O mekanın en güzel yemeğini o bilir, hiç sipariş verme hakkınız yoktur. Hatta kendinizle ilgili konuları bile sizden iyi o bilir.

4. Tükürük, balgam gibi vücut sıvılarıyla, her ortamda vedalaşan erkek

4. Tükürük, balgam gibi vücut sıvılarıyla, her ortamda vedalaşan erkek

Kapalı mekan, yol, park, araba fark etmez. Ağzında biriken tükürüğü, balgamı hemen kaldırıma falan yapıştırması lazım. Bu tipin lisede en uzak noktaya tükürme yarışmasında birinciliği de vardır mutlaka.

5. Garson, vale gibi hizmet personellerine kötü davranan erkek

Bunlara zaten ne söylesek boş allah bunların belasını versin. Garsona bağıran, ufacık hatasında çocuk gibi azarlayan mı dersin, vale arabasını üç dakika geç getirdi diye herkesin içinde bağıran mı. Bunları değil hayatınıza sokmak, apartman yöneticisi bile yapmamanız lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Annesinin kuzusu olarak büyüdüğü için sizden de aynı ilgiyi bekleyen minnoş erkek

Hadi oğlum göster amcanlara pipini, benim oğlum aslan, benim oğlum kaplan, büyüyünce çok canlar yakacak o diye pohpohlanarak büyütülen ve ne yazık ki sizden de aynısını bekleyen tip. İster ki onu hep kaz tüyü yataklarda yatırın, sabah yatağına taze sıkılmış portakal suyu getirin. Aman da annesinin prensi miymiş o!

7. Ben erkeğim yaparım, sen kadınsın yapamazsın diyen kendini bir şeyler sanan erkek

7. Ben erkeğim yaparım, sen kadınsın yapamazsın diyen kendini bir şeyler sanan erkek

Erkek aldatır, erkek istediği saatte dışarı çıkar, erkek kimseye hesap vermez, erkek telefonuna anında bakmak zorunda değildir, isterse üç gün aramaz, erkek erkek erkek! Ama sen kadınsın, kadın dediğin... diye cümleye başladığı an el sallayıp uzaklaşalım.

8. Hatasını asla kabul etmeyen, özür nedir bilmeyen odun erkek

8. Hatasını asla kabul etmeyen, özür nedir bilmeyen odun erkek

Hatasını kabul edip özür dilemediği yetmezmiş gibi, çok iyi üste çıkar ve bir bakmışsınız yine en saçma konuda bile kendini haklı görmüş. Alıştık artık he diyip geçiyoruz.

9. Ben kimseye içimi açamam Buse, içim karanlık ve sisli, içim gözyaşı dolu benim diyen gizemli erkek

Sanki bizim hiç derdimiz yok, sanki bizim hayatımızda her şey yolunda gidiyor da bir tek bu çok mutsuz. Bütün dertler, sorunlar onu bulur, her anı şikayet etmekle, isyan etmekle geçer. Sürekli bir ben çok acılar çektim, kimse beni anlamıyor, benim ruhum karanlık, kalbim taşlarla çevrili tavırları falan. Yoo gayet normal insansın işte ne bu havalar?

10. Hiçbir şeyi beğenmeyen, her şeyi eleştiren çok bilmiş erkek

10. Hiçbir şeyi beğenmeyen, her şeyi eleştiren çok bilmiş erkek

Buna hiçbir şeyi ama hiçbir şeyi beğendiremezsiniz. Kaynana diye bir şey varsa kesinlikle bu adamlar için söylenmiştir. Yemek güzel ama tuzu biraz az olmuş. Saçın güzel olmuş ama keşke sarı yapmasaydın. Ama ama ama. Her cümlesinde bir ama vardır. Kaçın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çok fazla kız arkadaşı olan ve hepsi için "o benim kardeşim gibidir" diyen erkek

11. Çok fazla kız arkadaşı olan ve hepsi için "o benim kardeşim gibidir" diyen erkek

Tabi ki bir sürü kız arkadaşı olabilir ama 38 tane de kız arkadaşı olmaz insanın. Zaten kardeşim gibidir diyen erkek kesin yalan söylüyordur. Mutlaka hepsine karşı şansını denemiştir ama reddedildiği için birden kardeşe dönüşmüştür.

Beyler, elbette siz bu erkek tiplerinin hiçbirine dahil olmayabilirsiniz ama bu listenin gerçekliğini değiştirmiyor. Üçüncü liste için önerilerinize açığım tabi ki kızlar☺️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
500
98
93
35
22
18
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mehpae

valla fenizmi kenara bırakıp objektif yorum yapmak istiyorum..bi kadın olarak bir sürü manyak kadın tanıyorum; erkekleri yemeyi seven,trip atmaya bayılan,çok... Devamını Gör

ece

ıyy dilerim ki hepimizin karşısına iyi insanlar çıkar aptal insanlara hiç tahammülüm yok bu saçma sapan davranan erkekler para ve ilgi manyağı kadınlar ... Devamını Gör

mistral

#2 için erkeğin karakteri para çokken, kadının karakteri para yokken belli olur.

Bu mükemmel ötesi bir tespit ve canlı canlı yaşadım

vandetta

Buraya ''erkek tipi '' yerine ''insan tipi'' diyerek bunların sadece erkekler de değil de kadınlarda da olduğunu düşünselerdi güzel olurdu .