Görüş Bildir
Haberler
Görünce Mavi Ekran Verdiren 10 Ürün

Görünce Mavi Ekran Verdiren 10 Ürün

Başak Bozkurt
01.05.2015 - 18:01 Son Güncelleme: 06.05.2015 - 23:50

Görünce Mavi Ekran Verdiren 10 Ürün

Piknikten düğüne, yürüyüşten uykuya kadar pek çok yer için ihtiyaçlarımız düşünülerek tasarlanmış, görünce “Yok artık,” diyeceğiniz ürünler karşınızda. Belli mi olur belki beğeneceğiniz bir ürün çıkar karşınıza.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mangal Körükleyici

1. Mangal Körükleyici

Bahar geldi, bağlar, bahçeler, parklar, yol kenarları bilimum yeşil alan piknikçilerle şenleniyor. Pikniklerin vazgeçilmezi mangal da baş rollerde. Mangal yakmak kolay değil, yandı yanmadı, rüzgar esti, kömür tutuşmadı derken mangalı yakan kişinin omuzlarına binen büyük sorumluluk, aç piknikçilerin gergin bekleyişine bir çözüm var: Mangal körükleyici. Mangal körükleyici ile pikniklerin en gerilimli anını atlatabilir ve günün kahramanı olabilirsiniz.

2. Diz Yastık

2. Diz Yastık

Başınızı dizine koyup uyuyacağınız bir sevgiliniz, eşiniz, dostunuz yok mu? Üzülmeyin, resimde gördüğünüz yastıklardan alıp bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

3. Dolar Püskürten Konfeti

3. Dolar Püskürten Konfeti

Tehlikenin Farkında Mısınız? Düğün Sezonu Geliyor.  Çok kısa

bir süre içinde kendinize çeki düzen vermeniz, uygun bir kıyafet bulmanız ve

sonra süslenip püslenip yollara düşmeniz, zorla oyuna kalkmanız  gerekecek. Madem bu durumdan kaçamayacaksınız, eğlenmeye bakın. Alın elinize dolar püskürten konfetiyi, piste sinsice yaklaşın. Cıstak cıstak müziği ruhunuzda hissedin ve patlatın. Oynayanların üstüne yağan dolarlarla yaşanan şaşkınlığı görüp eğlenin.

4. Topuk Koruyucu

4. Topuk Koruyucu

Toprak zemin, çimen, çakıl taşları ve topuklu ayakkabıyla yürümesi zor malum pek çok yüzey kabusunuz olmasın. Topuklu ayakkabınızın topuğuna takacağınız topuk koruyucu ile topuğunuzu ezilme, soyulma, sürtünme gibi hasarlardan koruyabilir ve her türlü mekanda rahat rahat yürüyebilirsiniz.

5. Katlanabilir Baston Tabure

İster katlayıp baston olarak kullanıp yürüyüş yapın; ister açıp oturun. Tek üründe iki fonksiyonaliteyi de bulabiliyorsunuz. Yakında parklarda bastonlu

taburesinde oturan amcalar, teyzeler görürseniz şaşırmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Köpük Yapan Bira Bardağı

6. Köpük Yapan Bira Bardağı

Köpüklü bira sevenlere gelsin. Bu özel bira bardağı ile istediğiniz an köpük

yapabilirsiniz.  Ben ayranımı da köpüklü severim, höpürdete höpürdete içerim diyenler de kullanabilir tabi.

7. Sakallı Bere

7. Sakallı Bere

Hem bere hem de sakal sahibi olmanın kolay yolu: Sakallı bere. Görünümü şirin olmasına şirin ama görenlerin şaşıracağı kesin.

8. Monte Edilebilen Beşik

8. Monte Edilebilen Beşik

Bebeğinizde sizde aynı anda hem kendi yatağınızda hem de yan yana uyuabilirsiniz. Nasıl mı? Fotoğrafta olduğu gibi bebeğinizin beşiğini kendi yatağınıza monte edebilirsiniz. İstediğinizde kolaylıkla ayırabilirsiniz.

9. Çoluklu Çocuklu Aile Boyu Sandalye

9. Çoluklu Çocuklu Aile Boyu Sandalye

Malum en az üç çocuk sahibi olmak gibi bir milli hedefimiz var. Hangi birini kucağıma alıp da masal okuyacağım diye endişelenebilirsiniz. Sakin olun. Çoluklu çocuklu oturabileceğiniz bir sandalye var. Yaşca büyük olan Harun'u sağınıza, Büşra'yı solunuza; küçük Kaan’ı da kucağınıza alın gizemli masal yolculuğuna dalın.

10. Hamburger, Pizza Yataklar

10. Hamburger, Pizza Yataklar

Köftenin, marulun arasında, salamların, mantarların altında mışıl mışıl bir uykuya var mısınız? Hamburger veya pizza hangisini isterseniz, yatak odanızı bu yiyeceklerle renklendirin. Ya da siz Adana Dürüm, çiğ köfte falan deneyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0