Görüş Bildir
Haberler
Görsel Algılama Yeteneğine Göre Zihnin Dünyaca Ünlü Hangi Sanatçı Gibi Çalışıyor?

etiket Görsel Algılama Yeteneğine Göre Zihnin Dünyaca Ünlü Hangi Sanatçı Gibi Çalışıyor?

Bakalım zihnin dünyaca ünlü hangi sanatçı gibi çalışıyor?

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu akan görsele bir süre bak. Dikkatini en çok ne çekti?

2. Bu görselde kaç farklı renk görüyorsun?

2. Bu görselde kaç farklı renk görüyorsun?

3. Sence bu görsellerden hangisinin daha derin bir hikayesi var?

4. Şekildeki X harfinin hangi kısmında koyu kırmızı kareler var?

4. Şekildeki X harfinin hangi kısmında koyu kırmızı kareler var?

5. Bu manzaraya bakınca zihninde ilk olarak ne canlandı?

5. Bu manzaraya bakınca zihninde ilk olarak ne canlandı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bu görsellerden hangisi 'AŞK' olgusunu daha iyi anlatıyor?

7. Bu hareketli görseli bir süre takip et ve beyaz t-shirtli kişilerin kaç defa birbirleriyle paslaştıklarını saymaya çalış.

Dürüstçe cevap ver. Siyah gorili gördün mü?

8. Son olarak bu evlerden hangisinde yaşamak daha ilham verici olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Frida Kahlo!

Frida Kahlo!

Senin oldukça güçlü bir yapın var. Yaşadığın her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi biliyorsun daha da önemlisi bunların seni olumsuz etkilemesine izin vermiyorsun. Çok derin bir iç dünyan var ve burası rengarenk. Duygularını ifade etmeyi sözlü olarak başaramasanda farklı yollarla yansıtmayı başarıyorsun. Şekilsel güzellik, kalıplaşmış anlayışlar sana göre değil çünkü başına buyruk ve özgürlüğüne düşkün bir doğan var. Birini sevdiğin zamansa adeta zaman şekil değiştiriyor, hayat duruyor. Bir kez aşık olduysan o kişi için yapamayacağın şey yok. Çünkü aşk, sevgi, saygı gibi kavramlar senin için çok kutsal ve bunların değerini sonuna kadar koruyorsun. Baktığın bir şeyde ayrıntıları hemen yakalayabilen keskin bir algı yeteneğin ve renkleri çok seviyorsun. Öyle ki iç dünyan kapkara olduğunda bile dünyayı renkli gözlüklerle görmekten vazgeçmiyorsun. Dileriz karşına senin değerini bilecek insanlar ve aşkının kıymetine değecek kişiler çıkar!

Vincent van Gogh!

Vincent van Gogh!

Senin zihnin özgür ruhuyla renkleri gökyüzünden yağdıran insan Van Gogh gibi çalışıyor. İçinde insanlara karşı sonsuz bir sevgi var ve çevrene karşı oldukça duyarlısın. Gördüğün her şeyden ve çevrende olup biten olumsuzluklardan fazlasıyla etkileniyorsun hatta adeta bunların her biri yüreğinde derin bir iz bırakıyor. Bu kadar sevgi dolu ve duyarlı olmana rağmen oldukça içe kapanık bir yapın var yalnızlığı seviyorsun ancak çoğu zaman bunun seni boğduğunu da hissediyorsun. Kendinden ziyade başkaları için yaşıyorsun adeta öyle ki tanımadığın birinin bile haksızlığa uğradığını gördüğünde sessiz kalamıyorsun. Seni bu hayatta yaralayan en büyük şeyse; insanlara karşı gösterdiğin özenin karşılığını bulamamak. Biraz daha kendini düşünerek yaşamalı ve gördüklerinden daha az etkilenmeye çalışmalısın. Unutmaman gerekir ki bir kere geldiğin bu hayatta en değerli şey kendinsin!

Salvador Dalí!

Salvador Dalí!

Senin zihnin tıpkı Salvador Dali gibi delilik ve dahiliğin birleşiminden oluşuyor. Kimseyi takmayan, asi ve sıra dışı birisin. Görünen her şeyi göründüğünden çok daha farklı görüyor ve aynı şekilde farklı anlamlar çıkarıyorsun. Tek bir şeye bağlı kalamıyor aynı anda pek çok şeyle ilgilenmeyi seviyorsun. Sanatın pek çok dalıyla ya da psikoloji ile yakından ilgileniyor olabilirsin. Bunların yanı sıra kaliteli ve gösterişli şeylerden de hoşlandığını söyleyebiliriz. Aşk ve cinsellik senin için önemsiz değil ancak olmazsa olmaz bir şey de değil. Senin için bu hayatta vazgeçilmez olan şeyler kafanın içinde yarattıkların ve ortaya koydukların. Kısacası sen; herkesin yaptığını yapmaktan, konuştuğunu konuşmaktan hoşlanmayan kendine özgü doğruları ve kurallar olan sıra dışı birisin.

Wolfgang Amadeus Mozart!

Wolfgang Amadeus Mozart!

Senin zihnin müzik tarihinin en büyük dehalarından biri Mozart gibi çalışıyor. Yaptığın iş ne olursa olsun küçük veya büyük ona sonsuz bir tutkuyla yaklaşıyor en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun. Bu özelliğinle çevrendeki pek çok kişiye ilham kaynağı oluyor hatta birazcık da kıskanılıyorsun. Bir müzik aleti çalıyor musun ya da müzikle ilgili misin bilemiyoruz ama çevrende duyduğun çoğu şey sana sıradan seslerden ziyade bir melodi gibi geliyor. Özellikle işitsel hafızan oldukça kuvvetli. Aynı zamanda esprili ve hafif çocuksu bir ruhun var. Özetle sen; pek çok özelliğinle fark yaratıyorsun.

Pablo Picasso!

Pablo Picasso!

İşte karşımızda yaşam dolu ve sıra dışı biri! Sen hayattan zevk almayı ve bir şekilde anın içerisinde kalmayı başarabiliyorsun. Bir şeyleri herkesin gördüğünden farklı görüp algılayabiliyor, düşünülmeyi düşünebiliyorsun. Aslında yalnızlığı seven ancak sosyallikten de uzak duramayanlardansın. Zaman zaman da bazı şeylere karşı garip takıntılar geliştirebiliyorsun. Başarılı olmak, hayattan zevk almak ve aşk, hayatının olmazsa olmazları. Dedik ya hayattan zevk almayı seviyorsun belki de bu yüzden senin genlerinde birazcık da çapkınlık var. Çok zeki ve duygularını kolayca ifade edebilen ve kimseden sözünü sakınmayan birisin. Kaç yaşına gelirsen gel içindeki her zaman taptaze ve enerji dolu başka bir sen var. Dileriz hayatın hep istediğin gibi gider...

Virginia Woolf!

Virginia Woolf!

Sen her anlamda kendine özgü ve güçlü birisin. İçinde bulunduğun hayatın haksızlıklarına ve saçmalıklarına tahammül edemiyor, sessiz kalamıyorsun. Özgürlüğüne düşkün ve kendi ayakları üzerinde sağlam durmayı seven birisin bu yüzden pek kimseye eyvallah etmiyor daima kendi bildiğinin izinden gidiyorsun. Ancak böylesine duyarlı olmak ve duygularını içinde yaşamak zaman zaman seni çok yoruyor ve hayat anlamsız geliyor. Böyle anlarda kimsenin seni anlamadığını ve yapayalnız olduğunu düşünüyorsun. Ruhunun güzelliklerine odaklanmalı ve hayattan daha çok zevk almaya çalışmalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1234
397
190
64
53
46
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Feyza Acar

Virginia Woolf! Sen her anlamda kendine özgü ve güçlü birisin. İçinde bulunduğun hayatın haksızlıklarına ve saçmalıklarına tahammül edemiyor, sessiz kalam... Devamını Gör

brendasong44

Gorili görmedim su an kendimden suphe ediyorum 🤔

Aylin Kayhan

Virginia Woolf!