Görüş Bildir
Haberler
Görmeniz Gereken En İyi Harry Potter Fan Yapımı Filmleri

Görmeniz Gereken En İyi Harry Potter Fan Yapımı Filmleri

Buğra
13.02.2017 - 15:01

J.K. Rowling tarafından yaratılan Harry Potter evreninin, çocukluğu ve gençliği o döneme gelmişler üzerinde etkisi büyüktür. Hatta tartışılamaz boyutlardadır bile diyebilirim. 

Kitapları ve filmleri ile büyüdüğümüz o yıllardan bizlere kalan en güzel şey, unutulamayacak anılar bıraktıklarıdır. Hatta birçoğumuz, kitapları ve filmleri arşivlerinde saklamakta ve kendinden sonra gelecek nesle aktarma planları içindedir. 

Hal böyle iken, çıtayı biraz daha ileri taşıyan bazı Harry Potter hayranları, kolları sıvayıp kısa metraj film yapma düşüncelerine girişmiş ve yapmışlarda. Tabi, yapılan her projenin güzel olduğunu söyleyemeyeceğim ama emeklere saygı duymak gerekiyor.

Neyse ki, merakı olanların ilgisini çekebileceğini düşündüğüm ve o filmlerin arasında '' Hangisi iyi acaba '' diye düşünmeden, izleyebileceğiniz en iyi Harry Potter fan yapımı filmleri sizlerle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Le Maitre de la Mort - The Master Of Death

Le Maitre de la Mort - The Master Of Death

Konu olarak, Tom Riddle'ın, kara büyü öğrenmeye başladığı ve Hortkuluk hazırladığı süreçten Voldemort'a dönüştüğü süreci de içine alarak, James ve Lily Potter'ın öldürüldüğü o geceye kadar anlatılmış. 

Fransız, PotterShow imzası taşıyan yapım, WarnerBros.Pictures ile kullanım izinleri konusunda anlaşılarak çekilmiş. Dil olarak Fransızca kullanılan filmde, İngilizce ve İspanyolca alt-yazı dil seçenekleriniz mevcut.

Severus Snape and the Marauders

Severus Snape and the Marauders

'' Aylak , Kılkuyruk , Patiayak ve Çatalak '' bu dörtlüyü, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmini izleyenler hatırlayacaktır. 

Hikâye 1978’te, bu dörtlünün (James, Sirius, Lemus ve Peter) Hogwarts’tan mezun olmaları sonrasında geçiyor. Bir barda kutlama yapan Çapulcular, oraya Lily’yi görmek umuduyla gelen Snape’e küçük bir oyun oynuyorlar.

Yapım, Amerikan Broad Strokes Productions imzasını taşıyor. Dil olarak İngilizce kullanılan filmi, YouTube üzerinden Türkçe alt-yazılı olarak da izleyebilirsiniz.

The Greater Good

The Greater Good

'' Grindelwald, Ariana ve Aberforth ''. Bu üç ismi, kitaplarını okuyanlar ve son iki film olan, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları'nı izleyenler hatırlayacaktır. 

Hikayeyi hepimiz biliriz, Gücün peşinden giden bir Dumbledore ve Fantastik Canavarlar filminden de hatırlayacağınız, Voldemort gelene kadar tarihin en karanlık büyücüsü olarak anılan Grindelwald arasında geçen mücadele ve bir aile trajedisi. 

Konu olarak içeriğinde, çok senaryo etkisi göremediğimiz  ve kısa tutulan bu yapım yine, Amerikan Broad Strokes Productions imzasını taşıyor. YouTube üzerinden Türkçe alt-yazılı olarak izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Tale of the Three Brothers

The Tale of the Three Brothers

Konu olarak, Ozan Beedle'ın hikayeleri ve Ölüm Yadigarlarından hatırlayacağımız          '' Üç Kardeşin Hikayesi '', daha açıklayıcı bir şekilde anlatılıyor.

Husson University, New England School Of Communications imzası taşıyan yapım, WarnerBros.Pictures ile kullanım izinleri konusunda anlaşılarak ve yine WarnerBros desteği alınarak çekilmiş. YouTube üzerinden Türkçe alt-yazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Omen Chronicles

The Omen Chronicles

Filmin konusu, Lord Voldermort'un yenilgisinden 15 yıl sonraki süreçte geçiyor. Senaryo olarak Harry Potter olgusunu pek barındırmayan film, Kuzey Amerikalı Omen Seherbazları'nın almaya çalıştığı esrarengiz bir nesne ve Azreal arasında ki mücadeleyi içeriyor.

Wren Fılm Production imzası taşıyan bu yapımı, YouTube üzerinden İngilizce alt-yazı seçeneği ile izleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın