Görüş Bildir
Haberler
Görenleri Şaşırtan Kapı

Görenleri Şaşırtan Kapı

Onedio Medya
10.06.2015 - 13:28 Son Güncelleme: 10.06.2015 - 17:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rize’de gün geçmiyor ki ilginç bir yapı ile karşılaşılmasın. Rize’de bulunan bu çok ilginç yapı ilk bakıldığında mantık sınırlarını zorlasa da bir hikayesi var.

Rize’nin Pazar İlçesi Yücehisan Köyü’nde Ali Bal’a ait iki katlı binanın ikinci katında dış cephede bir kapı bulunuyor. Kapı ise boşluğa açılıyor. Evin genç kızı Yıldız Can Bal ilginç kapının hikayesi ile ilgili olarak “Dedem bu evi yaptığı sırada bu kapının açıldığı bölümde geniş bir balkon planlamıştı. Ancak evin giriş kısmında geniş bir bahçe oluşturulunca balkondan vazgeçildi. Bu kapı ise böyle kaldı” dedi.

Evin hanımı Seher Bal ise kapının kaldırılmasına kendisi izin vermediğini ifade ederek “Bu ev özel tuğlalar ile örüldü. Bu tuğlalar burada geçmişte ustalar tarafından elde üretiliyordu. Günümüzde bunlardan bulmam mümkün değil. Eşim kapıyı kapatmak için çok ısrar ediyor. Ancak kapıyı kapatmaya kalksak aynı tuğlalardan bulamayacağız ve ortaya kötü bir görüntü çıkacak. Bu nedenle kapının kaldırılmasına ben müsaade etmiyorum” diye konuştu.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yasin Saka

Çok ilginç hikayeymişşş. Bu haberi kim yaptıysa sana lafım var. "Haber yapmayı acilen bırakman gerek."