Görüş Bildir
Haberler
GoPro’dan Uygun Fiyatlı Aksiyon Kamerası: Hero+ LCD

GoPro’dan Uygun Fiyatlı Aksiyon Kamerası: Hero+ LCD

ATKN
01.06.2015 - 17:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aksiyon kamerası pazarının hala en güçlü ismi olan GoPro bir sürpriz yaparak yeni cihazını sessiz sedasız tanıttı. Hero+ LCD isimli yeni aksiyon kamerası ilk LCD ekranlı GoPro olma özelliğine sahip.

Hero+ LCD, giriş seviyesi Hero ile Hero 4 Silver modelleri arasında konumlanıyor. GoPro’nun yeni nesil uygun fiyatlı cihazının en dikkat çekici özelliği ise elbette dokunmatik LCD ekranı. Bu ekran sayesinde çekilen görüntüler anbean takip edilebildiği gibi anlık video düzenleme işleri de yapılabiliyor. 1080p çözünürlüklü 30 fps video kaydeden giriş seviyesi Hero’ya kıyasla Hero+ LCD 1080p çözünürlüklü 60 fps video kaydına imkan tanıyor. Aynı zamanda 8 megapiksel fotoğraf çekimi de yapabilen cihaz, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarını destekliyor.

Çıkartılamayan koruma aparatı sayesinde suya, toza ve düşürmelere karşı dayanıklı olan Hero+ LCD, suyun 40 metre altına kadar çekim yapabiliyor. Ufak yapıları nedeniyle kısa ömürlü pilleriyle bilinen aksiyon kamerası pazarında Hero+ LCD’nin çıkartılamayan pile sahip olması cihazın önemli eksikliklerinden. “Uygun” fiyatına gelirsek, Hero+ LCD elbette GoPro ailesi arasında uygun sayılabilecek bir fiyata sahip. Cihazın fiyat etiketi 300 dolar.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0