Görüş Bildir
Haberler
Google, Ücretsiz Uygulama Dağıtacak

Google, Ücretsiz Uygulama Dağıtacak

ATKN
15.06.2015 - 15:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google, Android uygulama mağazası Google Play'de büyük bir yeniliğe gitti. Google artık her hafta ücretsiz uygulama dağıtacak. 

Google, mobil platformu Android için önemli hamleler yapmaya devam ediyor. Android M ile sistemdeki pürüzleri temizleyen ve yeni özellikler ile karşımıza çıkan Google, şimdi de Android uygulama mağazası Google Play'de yeniliğe gitti.

Google Play'de artık her hafta ücretsiz uygulama ve oyunlar yer alacak. Ücretsiz uygulamalar için Google Play'de ayrı bir bölüm olacak. Böylece Android kullanıcıları ücretsiz uygulama kampanyalarını takip ederek, uygulamaları ücretsiz olarak indirebilecek.

Google Play'de haftanın ücretsiz uygulamalar bölümündeki konuğu, ailekategorisi altında yer alan 'Daniel Tiger Grr-ific Feelings' oyunu oldu.

Daniel Tiger Grr-ific Feelings'i ücretsiz indirmek için tıklayın.

Google'ın bu yenilik için çok geç kaldığını söyleyebiliriz. Google Play'in rakibi App Store, her perşembe 'Haftanın Uygulaması' adı altında popüler ve kaliteli uygulamaları kullanıcılarına hediye ediyor. Bakalım Google bu kampanyasını Apple gibi uzun dönem devam ettirebilecek mi?

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0