Görüş Bildir
Haberler
Google Glass ile Çekilen Fotoğraflar Artık Anında iPhone'da

Google Glass ile Çekilen Fotoğraflar Artık Anında iPhone'da

mustafa
20.09.2014 - 12:05 Son Güncelleme: 20.09.2014 - 13:07

Google akıllı gözlüğü Glass’ın iOS uygulaması MyGlass’ı güncelledi. MyGlass’ın yeni güncellemesi Google Glass ile çekilen fotoğrafların artık anında iPhone’a gelmesini sağlıyor.

Google‘ın dün itibari ile güncellediği Google Glass iOS uygulaması MyGlass, iOS kullanıcıları için güzel bir yenilik ile geldi. Bu yenilik sayesinde Google Glass kullanıcıları çektikleri fotoğrafları artık anında iOScihazlarında görebilecekler.

MyGlass uygulamasında daha önceden bir albüm içerisinde görünen çekilen resimler, uygulamanın yeni versiyonu ile birlikte anında görünebilecek. Yani Google Glass‘a “Okay Glass, take a picture” dediğiniz zaman çekilen fotoğrafı iPhone üzerinden eşzamanlı olarak görebileceksiniz.

Uygulama üzerinden bu özelliğin çalışması için ise uygulamayı güncelledikten sonra Photo Syncseçeneğinden butonu yeşil haline getirmek gerekiyor.

Bu özellik Android cihazlara haziran ayında gelmişti, iPhone kullanıcıları da biraz geç olsa da artık aynı özelliği kullanabilecek. Google Glass MyGlass uygulamasına iTunes üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.

https://itunes.apple.com/us/app/myglass/id761310950?mt=8

Kaynak: http://www.wearlogy.com/google-glass-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0