Google da Olsa İnsandır: Google'a Bir Ay İçerisinde Sorulan En Absürt 14 Şey

-
3 dakikada okuyabilirsiniz

Digitaloft'un yayınladığı "Google'da en sık aratılan ifadeler" listesini evirdik, çevirdik, inceledik. Bazısında sorulara cevap olduk, bazısında başka sitelerden kopya çektik. 

İşte o "aramalar"

1. Hamile miyim? (Aylık 90.500 arama)

Cevap: Bilmiyoruz. Bilmiyorsunuz. Google da haliyle bilmiyor. En iyisi gidip bir kan testi yaptırmanız.

2. Uzaylılar gerçek mi? (Aylık 49.500 arama)

Cevap: Seksen yıldır uzaya sinyaller yolluyor, araştırmalar yapıyoruz. Henüz bir şey çıkmadı. Ama bundan sonra çıkmayacak diye bir şey yok. Mesela geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir araştırma sonucu gösteriyor ki evren bu zamana kadar muhtemelen 210'dan fazla yüksek medeniyete ev sahipliği yaptı. Yani belli olmaz bu işler.

3. Eve nasıl giderim? (Aylık 49.500 arama)

Cevap: Evinin nerede olduğunu şöyle bir tarif edersen yardımcı olabiliriz. Cidden.

4. Ne zaman öleceğim? (Aylık 49.500 arama)

Cevap: Teknoloji hayatımızın her alanında bilgi sahibi olsa da, böyle bir bilgiye vakıf değil. Ölüm, ne zaman ya da ne şekilde geleceği kestirilemeyen kozmik bir olay zira.

5. Osurmak kalori yaktırır mı? (Aylık 49.500 arama)

Cevap: İnternet'te bir süredir osurmanın 67 kalori yaktırdığına dair bir bilgi dolaşıyor ama maalesef aslı yok. Yine de hayal kırıklığına uğramak yerine şöyle bir yürüyüşe çıkın.

6. Neden erkeklerin meme uçları vardır? (Aylık 22.200 arama)

Cevap: Meme ucu bir memeli karakteristiği. İnsanlar söz konusu olduğunda ise şöyle bir açıklama yapılabilir. Embriyonun ilk dört haftasında erkeklik genlerini taşıyan Y kromozomu henüz devreye girmemiş oluyor. Bu esnada meme uçları çoktan çıkmış oluyor. Sonrasında işlevsiz tabii. Ama ne yaparsın?

7. Penguenlerin dizleri var mı? (Aylık 18.100 arama)

Cevap: Bizden duymuş olmayın ama, var. Her ne kadar yürürken dizlerini kıramıyorlarmış gibi hareket etseler de bu bölgelere sahipler. Tüylerinden göremiyoruz sadece. Öyle garip yürümelerinin sebebi de, kaygan zeminde daha az enerji harcama refleksleri.

8. Dünya düz mü? (Aylık 5.400 arama)

Cevap: Değil.

9. Psikopat mıyım? (Aylık 5.400 arama)

Cevap: Şu testi denemen fikir verebilir. Tabii en garanti yolu bir kliniğe görünmek.

10. Erkekler regl olur mu? (Aylık 3.600 arama)

Cevap: Olmaz.

11. Solucanların gözleri var mı? (Aylık 2.900 arama)

Cevap: Her ne kadar pek çok çeşit solucan olsa da, hiçbirinin gözleri yok. Bunun yerine kıvrımlarının arasında bulunan ışık reseptörleri var. Yani ışığı hissedebiliyorlar. Ama göremiyorlar.

12. Erkekler hamile kalabilir mi? (Aylık 2.200 arama)

Cevap: İmkansız değil. Gerçek hemafroditler hamile kalabiliyor. Bunun dışında hamile kalmayı başarmış bir trans birey de mevcut. Tedavi esnasında bu bir şekilde mümkün olabilmiş.

13. Kan içsem ne olur? (Aylık 880 arama)

Cevap: Eğer patojen barındırmıyorsa, birkaç kaşık kandan zarar gelmiyor. Ama miktar artarsa sıkıntı. Kanda yüksek miktarda demir var. Bu kadar demiri vücudun sindirebilmesi mümkün değil. Zehirlenirsiniz.

14. Patronum neden benden nefret ediyor? (Aylık 170 arama)

Cevap: Şerrrrefsiz çünkü! 

Şaka şaka. Pek çok neden olabilir ama cevabı Google'da değil. Konuşmak, iletişim kurmak, en önemlisi özeleştiri yapabilmek önemli. Cevaplar kendiliğinden gelecektir.

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
Helal olsun!
Hoş değil!
Yerim!
Çok acı...
Yok artık!
Çok iyi!
Kızgın!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?

Yorum Yazın
hami-can-yesilbas

Patatesler bir gün Dünyayı ele geçirecek mi diye aramıştım arayan başka birileride olsaydı kesin listedeydik.

zuhal-unal

hamamböcekleri gıdıklanır mı:)

sarenadia

13 u denedım kendı kanımı içtim devir daim hesabı ziyan olmasın :)

Gizli Kullanıcı

9. soruyu soranların içerisinde ben de varım. -_-

degrasse

Okul başlamadan 1 ayda 10 kilo verme duası enter

FACEBOOK YORUMLARI

Başlıklar

DeepMindFacebookGooglehamileolayonediotrans
Görüş Bildir