Görüş Bildir
Haberler
Google+ Android Uygulaması Yeni Güncelleme ile Çok Daha Hızlı

Google+ Android Uygulaması Yeni Güncelleme ile Çok Daha Hızlı

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Google+’ın Android telefonlar için olan son güncellemesi, web sitelerinin çok daha hızlı yüklenmesini sağlayacak çok kullanışlı büyük bir değişiklikle birlikte geldi.

WiFi gibi sınırsız bağlantılarda Google+, artık önceden render edilme özelliği sayesinde web sayfalarını çok daha hızlı bir şekilde açabilecek. Haberin sonundaki videoda da görebileceğiniz gibi, güncellemenin öncesi ile sonrası arasındaki hız oldukça farklı.

Bu hıza ulaşmak için yapmanız gereken şey, öncelikle uygulamayı güncellemek. Google Play’den istediğiniz an güncellemeyi indirme şansına sahipsiniz. Sonrasında ise bildirimler kısmından Tümü, Okunmamışlar veya Diğerleri seçeneklerinden birini seçmelisiniz. Buna ek olarak Aktivite Listesi’nden çoklu girişleri seçerek silebilirsiniz.

Eğer bir topluluğu yönetiyorsanız, moderasyon işlemleri arasındaki zarar verici üyeleri banlamak ve yeniden incelenecek olarak işaretlemek gibi işlemleri kolaylıkla ve daha hızlı bir şekilde yapabileceksiniz.

Son olarak Google+ ekibi, güncelleme ile birlikte, uygulamaların uçak moduna alınması ile birlikte ortaya çıkan hataları da gidermiş durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın