Görüş Bildir
Haberler
TV
Gönül Dağı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 58. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Gönül Dağı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 58. Bölüm Tek Parça Full İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yayınlandı. Gönül Dağı, her cumartesi olduğu gibi 2 Nisan akşamı da izleyici karşısına çıktı. Gönül Dağı yayınlanan 58. bölümüyle herkese duygu dolu anlar yaşattı. Dizinin son bölümünde; Ramazan hazırlıklarının son sürat devam ettiği Gedelli'de herkesi tatlı bir telaş almıştır. Kenan ilk kez Ramazan sofrasına ailesiyle birlikte oturacaktır.  Dokunaklı hikayesiyle gönüllere taht kuran dizinin izleyicilerinden son bölümü kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenler 'Gönül Dağı 58. bölüm full izle' gibi araştırmalarına devam ediyor. İşte TRT 1 Gönül Dağı 59. bölüm fragmanı ve Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı, bu akşam Trt 1 ekranlarında yayınlandı. Bu akşam yayınlanan Gönül Dağı dizisi yine izleyicilerden tam puan aldı. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın yer aldığı Gönül Dağı, 2 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan 58. son bölümüyle gündem oldu. Gönül Dağı'nı kaçıranlar ya da diziyi yeniden izlemek isteyenler  'Gönül Dağı 58. bölüm izle' şeklinde aramalar yapıyorlar. İşte TRT 1 Gönül Dağı 59. bölüm fragmanı ve Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı...

Gönül Dağı 58. Bölümde Neler Oldu?

Gönül Dağı 58. Bölümde Neler Oldu?

Ramazan hazırlıklarının son sürat devam ettiği Gedelli'de herkesi tatlı bir telaş almıştır. Kenan ilk kez Ramazan sofrasına ailesiyle birlikte oturacaktır. Amcaoğulları Kenan'a Ramazan ayını her anlamıyla yaşatmak ister. Başta Veysel olmak üzere hepsi Kenan için çaba gösterir.

Rıfat'ın Meryem yüzünden durumunun git gide kötüleşmesi ile Ciritçi Abdullah duruma el koyar. Ciritçi Abdullah ile birlikte yolculuğa çıkan Rıfat için dengeler değişmeye başlayacak.

Bu olayların dışında ablası ve abisinin gelmesiyle birlikte kendini miras kavgasının ortasında bulan Selami, kendisini savaşa hazırlar. İlhami ve Melahat ile içinde bulunduğu bu mücadele Selami'yi nelerle karşılaştıracaktır?

Hiç beklenmeyen bir teklifle karşı karşıya olan Kenan, Elif ile kendisine gelen bu teklif arasında kalır. Kenan'ın nasıl bir karar alacaktır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı İzle

Gönül Dağı İzle

Gönül Dağı 58.Bölüm Full İzle

Gönül Dağı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Gönül Dağı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Trt 1, Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanını dizinin bitmesinin hemen ardından izleyicilerle paylaştı.

Gönül Dağı 59. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın