Görüş Bildir
Haberler
TV
Gönül Dağı 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 57. Bölüm Tek Parça Full İzle...

Gönül Dağı 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 57. Bölüm Tek Parça Full İzle...

TRT 1 ekranlarının yürek ısıtan dizisi Gönül Dağı, bu akşam 57. bölümüyle ekranlara geldi. Reyting rekortmeni yapımlarından biri olan Gönül Dağı her cumartesi akşamı sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde; Rıfat'ın tüm sahneleri izleyenleri duygu seline sürükledi. 'İnsan nedir bildin mi?' sorusunu soran Rıfat, herkesi ağlattı. Geçen haftaki bölümde ağılın yanmasıyla yıkılan amcaoğulları, her şeyi tamir etmek için her şeylerini ortaya koyarlar. Herkesin kendinden bir parça bulabildiği dizinin izleyicilerinden son bölümü kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenler 'Gönül Dağı 57. bölüm full izle' gibi araştırmalarına devam ediyor. İşte TRT 1 Gönül Dağı 58. bölüm fragmanı ve Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hikayesiyle yüreklere dokunan Gönül Dağı, bu akşam Trt 1 ekranlarında yayınlandı. Gönül Dağı yine çok duygusal anlara imza attı. Özellikle Rıfat karakterinin yer aldığı her sahne izleyenlerin birçoğunu ağlattı. Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrollerini paylaştığı Gönül Dağı 26  Mart cumartesi akşamı yayınlanan 57. son bölümüyle çok konuşuluyor. Gönül Dağı'nı kaçıranlar ya da diziyi yeniden izlemek isteyenler  'Gönül Dağı 57. bölüm izle' şeklinde arama motorlarında araştırmalar yapıyorlar. İşte TRT 1 Gönül Dağı 58. bölüm fragmanı ve Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı...

Gönül Dağı 57. Bölümde Neler Oldu?

Gönül Dağı 57. Bölümde Neler Oldu?

Geçen haftaki bölümde ağılın yanmasıyla yıkılan amcaoğulları, her şeyi tamir etmek için her şeylerini ortaya koyarlar. Veysel'in de teklifi kabul etmesiyle birlikte yeniden eskisi gibi kenetlenen amcaoğulları nasıl bir yol bulacaklardır?

Rıfat, düğün hazırlıkları için kolları sıvarken Meryem'in aklında tereddütler yer edinir. Meryem her geçen gün biraz daha karmaşık bir ruh haline bürünürken, Rıfat ve Meryem'i nasıl bir son beklemektedir?

Diğer bir yandan Kenan'ın durumunun duyulması olumsuz tepkilere yol açarken, Kenan için şartlar daha da zorlaşmaya başlar. Elif, bu süreçte Kenan'ın destekçisi olmaya çalışsa da Kenan bu zorlu süreci atlatabilecek midir?

Gönül Dağı İzle

Gönül Dağı İzle

Gönül Dağı 57.Bölüm İzle

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Gönül Dağı 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Trt 1, Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanını yayınladı. Dizinin bitmesinin hemen ardından seyircilerle paylaşılan yeni bölüm fragmanı büyük ilgi gördü.

Gönül Dağı 58. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın