Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 5. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında! Taner'i Yıkan Veda...

Gönül Dağı 5. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında! Taner'i Yıkan Veda...

Sunay Korkmaz
15.11.2020 - 10:46

Gönül Dağı 5. bölüm fragmanıyla ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Dilek, Taner'e İstanbul'a döneceğini söylüyor. Taner çocukluk aşkına bir kez daha veda edeceğini öğrenince yıkılıyor. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı 5. Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 4. Bölüm Özeti

Dilek, Taner’in çocukluktan beri kendisini sevdiğini öğrenince duyguları karmaşık olur. Gönül Dağı’ndaki işlerinin kısa zamanda biteceği haberi de eklenince gitmekle kalmak arasında kararsız kalır. Taner, Dilek’in kısa zaman sonra kasabadan ayrılacağını öğrenince kaderine razı olur. 

Veysel, Ramazan ve Cemile; onun bu durumunu kabullenmezler ve Dilek’in kasabadan ayrılmaması için Taner’den habersiz bir plan yaparlar. Çalışmaları durma noktasına getirmek için önemli bir makineyi bozarlar. Dilek ve ekibi bu makinenin nasıl tamir edileceğini araştırırken, bütün yollar Taner’e çıkar. Taner makineyi tamir ederse Dilek kasabadan gidecek, etmezse Dilek kasabada kalacaktır. Taner’in tercihi ne olacaktır?  

Öte yandan Veysel’e kasaba dışından büyük bir iş teklifi gelmiştir. Veysel her şeyi geride bırakıp kasabadan ayrılacak mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın