Görüş Bildir
Haberler
Gizli Yeteneğini Ortaya Çıkarıyoruz!

Gizli Yeteneğini Ortaya Çıkarıyoruz!

Ecivicivokke
21.01.2022 - 19:00

Kaç yaşına gelirsek gelelim kendimizi tam anlamıyla tanıyamayabiliyoruz, değişik olaylarla karşılaştıkça farklı yönlerimiz ve yeteneklerimiz ortaya çıkabiliyor. Senin keşfedemediğin, gizli kalan yeteneğin hangisi? 

Merak ediyorsan; 

Seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Kendini bir kelimeyle tanımlayacak olsan hangisiyle tanımlardın?

3. Hayattaki en büyük amacın nedir?

3. Hayattaki en büyük amacın nedir?

4. Hata yapmak hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyiz?

5. Arkadaş grubundaki rolünü seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin en zayıf yönün ne?

7. Risk almayı sever misin?

8. Ne kadar sabırlı bir insan olduğunu sorsak?

9. Son olarak; hayal kurmayı sever misin?

Senin gizli yeteneğin: Sanata yatkınlık!

Senin içinde gizli kalmış bir sanatçı var, sanata yatkınsın fakat daha keşfedilememiş gibi duruyorsun. Günlük yaşantının yoğunluğu ya da halletmen gereken işler içindeki sanatçıya engel oluyor. Belki de sanatın hangi dalına yatkın olduğunu bulamadın daha... Her konuda kendini eleştiriyor, yaptıklarına illa bir eleştiride bulunuyorsun, aslında senin elinden geçen her şey güzelleşiyor. Sanatçılık yolunda bir adım atsan bir daha seni kimse tutamayacakmış gibi!

Senin gizli yeteneğin: Liderlik!

Sen yaptığın işlere o kadar inanıyor ve kararlı bir biçimde yaklaşıyorsun ki hedefe odaklandığında önünde kimse duramıyor. Eğer bir işe tek başına değil, yanında birkaç insanla başladıysan onları da kolaylıkla motive edebiliyor, motivasyonlarını kaybetmemeleri için elinden geleni yapıyorsun. Çevrendekiler senin bu özelliğini takdir ediyor ve parmakla gösteriliyorsun. Herkes sana fazlasıyla güveniyor, sen de bu güveni boşa çıkarmamak için elinden geleni yapıyorsun.

Senin gizli yeteneğin: Problem çözmek!

Sen bir problem ortaya çıktığında o kadar hızlı çare oluyorsun ki, çevrendekiler seni hiçbir zaman yanından ayırmak istemiyor. Biri hayatında bir sıkıntıyla karşılaştığında ilk akla gelen sen oluyorsun, insanlar seni bu yönünle tanıyor. Dertlerini sana anlatıp çare olmanı bekliyorlar ve bu beklentilerini genelde karşılıksız bırakmıyorsun. Her alana hakimsin, her konuda ufak da olsa bir bilgin var, bu fazlasıyla işine yarıyor. Sen çok iyi bir iş bitiricisin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir! 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
33
14
13
8
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın