Görüş Bildir
Haberler
Girit Adası’nda 6.0 Büyüklüğünde Deprem: İzmir ve Muğla’dan da Hissedildi

Girit Adası’nda 6.0 Büyüklüğünde Deprem: İzmir ve Muğla’dan da Hissedildi

Kandilli Rasathanesi, Yunanistan’ın Girit Adası’nda 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 09.37’de ve yerin 5.0 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, İzmir ve Muğla’nın da birçok ilçesinde hissedildi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 5.7, merkez üssünü de Ege Denizi olarak açıkladı. Ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremler vatandaşların gündeminde üst sıralarda yer alıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, yaşanan son depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler sayfası…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Komşu Güne Depremle Başladı

Komşu Güne Depremle Başladı

Komşu Yunanistan, güne depremler başladı. Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinin karşısında bulunan Girit Adası, 6.0 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Ayrıca saat 09.37’de 3.9 büyüklüğünde artçı sarsıntı da yaşandı. Yaşanan büyük deprem sonrası Ada’da can veya mal kaybı yaşanıp yaşanmadığı henüz açıklanmadı. İzmir, Muğla ve Antalya’nın bazı ilçelerinde de hissedilen deprem sonrasın artçı sarsıntıların devam edebileceği belirtiliyor.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi ülkemizde meydana gelen depremleri internet sitelerinde paylaşıyor. Güncel depremleri takip etmek için AFAD ve Kandilli Rasathanesi sayfalarını kontrol edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER SAYFASI

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın