Görüş Bildir
Haberler
Ghezzal Beşiktaş’a mı Galatasaray’a mı Gidecek? İki Ezeli Rakibin Rachid Ghezzal Kapışması

Ghezzal Beşiktaş’a mı Galatasaray’a mı Gidecek? İki Ezeli Rakibin Rachid Ghezzal Kapışması

Geçen sezon Beşiktaş’ın şampiyonluğundaki en önemli isimlerden biri olan Rachid Ghezzal kapışılamıyor. Bonservisi İngiliz ekibi Leicester City’de bulunan Cezayirli futbolcu için Galatasaray da devreye girdi. 29 yaşındaki futbolcunun Instagram hesabındaki Beşiktaş yazısını ve kartal emojisini silmesi ise Beşiktaş’ta ayrılacak olarak yorumlandı. Peki, Rachid Ghezzal hangi takıma transfer olacak?  Rachid Ghezzal Beşiktaş’a mı Galatasaray’a mı gidecek? İşte süper orta sahasının transferiyle ilgili son dakika bilgileri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rachid Ghezzal Beşiktaş’ta Kalacak Mı?

Rachid Ghezzal Beşiktaş’ta Kalacak Mı?

Geçen sezon özellikle asistleriyle parlayan ve gol yollarında da mükemmel işlere imza atan Ghezzal, Beşiktaş’ın averajla olan unutulmaz şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden biriydi. Siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Ghezzal, henüz bir takımla anlaşmadı. Instagram hesabından Beşiktaş yazısını silmesi oyuncunun kulüpten ayrılacağı olarak yorumlandı ancak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, oyuncunun menajerini İstanbul’a davet etti. İki İstanbul’da bir görüşme yapacak. Yıldız oyuncunun durumu sonrasında belli olacak.

Galatasaray da Ghezzal’ın Peşinde

Galatasaray da Ghezzal’ın Peşinde

Yeni başkanı Burak Elmas ile birlikte yapılanmaya giden Galatasaray, geçtiğimiz sezonun yıldızı Ghezzal ile ilgileniyor. Oyuncunun menajeriyle iletişime geçen Galatasaraylı yetkililer, Cezayirli oyuncu için teklifini yaptı. Galatasaray’ın, Ghezzal’ın bonservisinin bulunduğu Leicester City takımı ile de iletişim halinde olduğu iddia ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yetemely 1

SİMİTÇİ-KAHVECİ-GAZOZCU!!!