Görüş Bildir
Haberler
Gençliğin Bak Talan mı Oldu?

etiket Gençliğin Bak Talan mı Oldu?

'Uykularrrrrrr haram oldu gençliğim bak talan da oldu...' 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, sen de çocukken sokakta arkadaşlarınla oynayıp "anneeğğğ susadım, su salar mısın?" diye bağıran nesilden misin?

4. Peki söyle bakalım, şu zamana kadar hiç TikTok videosu çektin mi?

5. Imm.... Pekii genelde ne tür şarkılar dinlersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şu anda çalışıyor musun yoksa okuyor musun?

7. Ve son olarak, Instagram'ı sıklıklıkla kullananlardan mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Uykular haram oldu bak gençliğim de talan oldu..." der gibisin!

Valla sen karalara bağlayalı çok olmuş gibi be. Bir dertlenmişsin sanki. Gençliğin gözlerinin önünden film şeridi gibi geçerken, derin bir iç çekiyorsun. 'Ne zamanlardı di mi?' deyip dizlerine vuruyorsun. Eee o zamanlar böyle her şey ayağınızın altında değildi tabii. Bazı şeylere ulaşmak için çok çalışmak çok çabalamak gerekiyordu. Eee daha çocukken bunu öğrenince işler daha da zor oluyordu. Ne çocukluk ne de gençlik yaşanıyordu. Ama sen çocukluğunu doya doya yaşayanlardansın he. Şanslısın yani.  Sokaklarda çıkıp deli gibi koşturan, oyun oynayan, 'annneeeğğğ bana su sal' diye bağıran nesli yakalayanlardansın sen. Tabii gençlik biraz zor olmuş, talan olmuş ama olsun be... Sen en güzel zamanı yakalayan, görenlerdensin. Uykular haram da olsa gençliğin talan da olsa çok güzelsin be!

Hadi şu şarkıyı dinle de keyfin biraz yerine gelsin. :) 

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Amannnn senin gençliğin talan olduysa bizimki ne oldu acaba?

Valla kusura bakma ama senin gençliğin talan falan olmamış. Her şeyi neredeyse güllük gülistanlık yaşamışsın. Ne dert ne tasa var. Hem her yeri gezip tozmuşsun, hem de istediğinin çoğunu yapabilmişsin. Güzel bir zamanı teknolojinin tam gelişmeye başladığı zamanı yakalamışsın. İşte sen tam arada kalmışsın. İki jenerasyonu da yakalamışsın. Tam gençliğin talan olacakken vallahi son anda sıyırmışsın. O yüzden buraya gelip de hiç gençliğim talan oldu diye ağlama vallahi. Ah bir bilsen ne gençlikler var... Neyse ki sen şanslı olanlardansın  da gençliğini güzelce yaşamışsın. Anlayacağın senin gençliğin talan falan olmadı dostum!

Senin daha gençliğini yaşayacağın çok zamanın var!

Canım senin önünde daha çokkk zaman var. O yüzden hiç gençliğim talan oldu diye burada söylenme lütfen. Sen daha 18 yaşın altındasın, asıl gençlik şimdi başlıyor. Hayatını doya doy yaşayacağın, çokca eğleneceğin, kendini fark edeceğin çokkk zaman var. O yüzden çok şanslısın. Bu testin başlığına tıklarken hangi dert seni buraya getirdi acaba? Ben 'niye bu testi çözdüm lan' diye kendine şu an soruyor musun? Çünkü sormalısın, daha çok gençsin canım. Önünde yaşayacağın güzel yıllar varken, gençliğinin talan olması ihtimali pek yok gibi. O yüzden şimdi kendine geliyorsun ve hayatın tadını çıkarmaya devam ediyorsun. Bir sonraki testlerde görüşmek üzere...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
264
157
99
57
38
15
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
spiritorbs

Eğer bu gerizekalının reklamıysa yazıklar olsun size .

Gizem Yenikler

Amannnn senin gençliğin talan olduysa bizimki ne oldu acaba?

Ender Deniz

Canım senin önünde daha çokkk zaman var. O yüzden hiç gençliğim talan oldu diye burada söylenme lütfen. Sen daha 18 yaşın altındasın, asıl gençlik şimdi başl... Devamını Gör