Görüş Bildir
Haberler
Mutlaka gidilmesi gereken 8 festival

Mutlaka gidilmesi gereken 8 festival

Unitravel
05.08.2014 - 12:31 Son Güncelleme: 07.08.2014 - 18:17

Anılar silsilesine eklenmesi farz olan festivalleri sizin için derledik. Hele kamplı, ahbaplı, sevgilili bi katılım olduysa bu festivallere, tadından yenmez. Ve sonra anlatır anlatır durursun.

1. Tomorrowland

2005 yılından bu yana her sene Belçika'nın Boom bölgesinde gerçekleştirilen ve Avrupa'nın en büyük müzik etkinliklerinden biri olarak kabul edilen elektronik müzik festivali.

Not: bilet satışları şubat ayında başlayıp günü bile bitmeden, anında biten organizasyondur. Aftermovie'lerı ağlaya ağlaya izlememek için tetikte olmak gerekir.

2. Sensation White

Sensation White Parti, her sene yılın farklı zamanlarında farklı bir metropolde dünyaca ünlü DJ'leri ile beyaz giyinen herkese ev sahipliği yapıyor. 

  • beyaz donun var mı ?

  • evet var

  • yaz kızım donunu kendi getirecek

3. Sziget Festivali

Sziget Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise üçüncü büyük festivali, her sene 400.000 kişiyi ağırlıyor. 4 Ağustos tarihi itibariyle Sziget Festivali'nin kombine biletleri tükenmiş bile.

4. Whitefest

Kış tatillerinin yerinde duramayan organizasyonu Whitefest, Unitravel'ın organizasyonunda gerçekleşiyor. Birbirinden renkli sanatçıları, geceyi ateşleyen DJ’leri, unutulmaz partileri ile bu eğlenceye tanık olmadan dünyadan göçme deriz.

5. Springbreak

Türkiye’nin en büyük bahar festivali Spring Break, her yıl bahar aylarında binlerce gencin katılımıyla gerçekleşir. Dikkat bağımlılık yapabilir!

6. Mayfest

Mayıs ayının vazgeçilmez festivali Mayfest'e gitmeyeni dövüyorlarmış! Ayrıca eğlenceyi doruklara taşımının sırrını bulmuş bu festivale gidenler.

7. One Love Festival

7. One Love Festival

Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festivali! Madem hayata eğlenmeye geldiniz, öyleyse sonuna kadar eğlenin. “Yerim dar” dedirtmeyen özel dans pisti, eğlenmekten yorulduğunuzda sizi bekleyen koltuklar ve dinlenme alanı, iştahınızı açacak özel yemek alanı ve barı her şeyden ötesi şehrin içinde ama şehirden uzak hissedeceğiniz yeşillik ve dağ evi ortamı sizi büyüleyebilir.

8. Chill Out Festival

8. Chill Out Festival

2006 yılından bu yana, müzik tutkunlarını doğa, sanat ve müzikle buluşturarak ruhları arındıran Chill-Out Festival yılın en mutlu pazar gününü yaşatır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0