Görüş Bildir
Haberler
Genç kızlara erkekler hakkında tavsiyeler

Genç kızlara erkekler hakkında tavsiyeler

ikir net
21.10.2014 - 20:01 Son Güncelleme: 21.10.2014 - 21:07

Hey güzel kız, daha aşkla henüz tanışıyorsun ne heyecanlısındır.

Teneffüsleri sabırsız beklemeler, kaçamak bakışmalar, utanarak hoşlandığın çocukla konuşmalar, aradı, aramadı yapmalar. Altın çağındasın ve harikasın.

Yaşın neyi kaldırıyorsa tadını çıkararak yaşa. Her şeyi bir anda yaşarsan heyecanı kalmaz.

Neyse, konumuz erkeklerdi değil mi?

Erkekleri anlamaya çabalama, aklını kullan ve sınırlarını çiz. Asla kolay lokma olma.

Burnun havada olsun, öyle erkelerle fazla kanka durumu yaratma. Sen bir dişisin, erkek gibi davranma. Erkek seni beğendiğinde uzaktan gözlemler. Okulda, dershanede, teneffüslerde, ne bileyim yazlıkta denizde, havuzda bütün davranışlarını inceler ve seni bir yere koyar. Erkekler de aralarında dedikodu yapar. Adı çıkmış dokuza inmez sekize olma.

Diyelim ki sana yanaşıyor, öyle hemen erime karşısında. Heykel gibi dur, hatta şöyle bir süz baştan aşağı. Sohbet et muhakkak, ciddi samimi. Bak mesela bazen onu görmezden gel. Endişelensin, kriz yapsın biraz. Umursamaz ol. Yap bunu, pişman olmayacaksın. Erkek zoru sever. Bırak çabalasın, koşsun peşinde. Erkek avcıdır.

Çabalayacak ya, o sırada sen de onu gözlemle çaktırmadan. Bak bakalım, sana uygun mu davranışları. Hoşuna giderse bir süre sonra telefon numaranı isterse verirsin. Sakın o istemeden sen atlama. Verdiğinde de onun telefonunu isteme. Bekle, o muhakkak mesaj atacaktır. Önce tanımazdan gel sonra kısa ve net cevaplar ver. Uzatırsa cevap verme.

Bırak meraklansın, şüphe duysun kendinden, hırslansın. Erkek oyun oynamayı sever.

Oynamıyorsa, şıpsevdidir kesin, salla gitsin. O çoktan okları başka bir kıza çevirmiştir ki, sen kendini kurtarmış olursun. One less flört yani.

Devam ediyorsa artık biraz yumuşayabilirsin. Ondan önce sen mesaj at, şaşırsın ama kısa olsun. Henüz kendinden bahsetme safhasına geçmedik. Erkek puzzle çözmeyi sever. Uğraşsın seni tanımaya. Aşama aşama yakınlaşabilsin sana. Hemen facebook ve twitter olayına girme. Tırmalasın bırak.

İlk randevunuzda öyle saatlerce kalma. İki bilemedim üç saat makuldür. Tadı damağında kalsın. Havadan sudan sohbet et. Onunla ilgili sorular sorma. Bak bakalım eğlenceli mi, hoş sohbet mi. Sana olan davranışları önemli hatırla. Erkek utangaç ve ağırbaşlı kızlara aşık olur o yaşlarda. Elini tutmaya kalkarsa izin verme. Her şeyin bir sırası var neticede. Birkaç buluşmadan sonra tutarsın elbet.

Erkek kızları flört edilecek ve oynaşacak olmak üzere ikiye ayırır. İleriki yaşlarında da sevişecek ve evlenecek olarak değişecektir algısı. Kızma sen de yapacaksın çünkü.

Sakın öpüşmek ve sevişmek zorunda hissetme kendini. Böyle bir zorunluluğun yok. İstersen bir süre sonra öpüşürsün ama sevişme, tabi on sekiz yaşını geçtiysen senin tercihin. Erkek ne verirsen onu alır. Yani seni düşünmez, kendini kollamak zorundasın. Ne zaman hazır olursan o zaman yaparsın. Erkek acımasızdır, ruhunda var öküzlük, kabul et.

Erkek ısrarcıdır. Her şekilde almak ister, sen dirayetli ol, en başta dediğim gibi sınırlarını koru, saygı duysun sana. Kanma ve kendini koy verme. Zorlarsa seni def et gitsin.

Aşkından ölsen de hayatın boyunca istemediğin hiçbir şeyi yapma bu da kulağına küpe altın kural olsun.

Kaynak: http://ikir.net/genc-kizlara-erkekler...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0