Görüş Bildir
Haberler
'Gecelik İlişkilerden Hoşlansaydım İstanbul'da Kadın Kalmazdı' Diyen Ali Ağaoğlu'na Soruşturma

etiket 'Gecelik İlişkilerden Hoşlansaydım İstanbul'da Kadın Kalmazdı' Diyen Ali Ağaoğlu'na Soruşturma

Batuhan
04.05.2016 - 16:40

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında Ahmet Hakan Coşkun imzalı yazıda, söylediği  'Gecelik ilişkilerden hoşlanmam. Hoşlansaydım İstanbul'da kadın kalmazdı' sözler nedeniyle ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyer, 2 Mayıs 2016 tarihli Hürriyet Gazetesi'nin 4. sayfasında yer alan Ahmet Hakan Coşkun imzalı yazıda, yer alan Ali Ağaoğlu'nun sözleri olduğu iddiasıyla verilen 'Gecelik ilişkilerden hoşlanmam. Hoşlansaydım İstanbul'da kadın kalmazdı' sözleri hakkında resen soruşturma başlattı.

İşte Ağaoğlu'nun soruşturma açılmasına sebep olan o sözleri

Ağaoğlu hakkındaki soruşturma ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçunu kapsıyor.

Ali Ağaoğlu'nun sözlerine Twitter'ın da gündeminde

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
695
61
47
17
13
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
denemecelersss

İnşallah ölmeden önce beş kuruşsuz kalırsın

KOVALA NEJDET

Aynaya baktığın zaman " Benimle sadece param için birlikte oluyorlar" diyorsun eminim çünkü bu tipi sevebilecek bir insan evladı yok, ve bu sana öyle bir ko... Devamını Gör

Ali İhsan ÇAKIR

İstanbul'da kadın değil de ülkede adın kalmaması dileğiyle..