Görüş Bildir
Haberler
Gaziantepli Tatlıcıdan Yoğunluğa 'Numaratör'lü Çözüm

Gaziantepli Tatlıcıdan Yoğunluğa 'Numaratör'lü Çözüm

ATKN
03.01.2016 - 22:03

Gaziantep'te tatlı satışı yapan işletme, müşteri yoğunluğunda yaşadığı sıkıntılara bankalardaki numaratör sistemiyle son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziantep'te bir tatlıcı, yoğun müşteri trafiği ve sıra tartışmaları gibi sorunlara bankalarda uygulanan numaratör sistemini dükkanında faaliyete geçirerek çözüm buldu.

Tatlıcı Garip Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fabrika işçiliğinden ayrıldıktan sonra küçük bir dükkan açarak halka tatlı satmaya başladığını söyledi.

'Müşteri yoğunluğu nedeniyle iş yerinde sık sık tartışma çıkıyordu'

'Müşteri yoğunluğu nedeniyle iş yerinde sık sık tartışma çıkıyordu'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kentte tanınır hale geldikten sonra müşterilerinin de artmaya başladığını ifade eden Çoban, müşteri yoğunluğu dolayısıyla iş yerinde sık sık tartışmalar çıktığını belirtti.

Müşterilerin bazen birbirlerine bazen de kendisine tepki gösterdiğini anlatan Çoban, bunun üzerine daha büyük bir dükkana taşınma kararı aldığını kaydetti. Çoban, 'Müşteriler bize de sıraya göre satış yapmadık diye tepki gösteriyordu ve tartışmalar oluyordu. Bunun üzerine daha büyük bir dükkan tuttum. Satışlarımızı banka sırasındaki gibi fişle yapıyoruz. Müşterimiz fişini alır, ekranda numarası yanar ve tatlısını alır' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
88
25
6
4
4
0