Görüş Bildir
Haberler
Gazi Mahallesi'nde Silahlı Çatışma: 2 Ölü

Gazi Mahallesi'nde Silahlı Çatışma: 2 Ölü

Fatih UZUN
08.09.2014 - 19:08

İstanbul Gazi Mahallesi'nde, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay sabah saat 06.30 sıralarında Gazi Mahallesi 1422. Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada silahlar ateşlendi. Çıkan çatışmada 33 yaşındaki Yoldaş Aydoğan ve 32 yaşındaki Gökmen Keskin hayatını kaybetti. Erdal Başçı ve Ufuk Güleç ise yaralandı. Yaralılar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

POLİSTE KAYITLARI VE SABIKALARI VAR

Ölen kişilerden Yoldaş Aydoğan'ın yasadışı DHKP-C örgütü ile ilgili olarak poliste kaydının olduğu öğrenildi. Olay sırasında sırtından vurularak yaralanan Erdal Başçı'nın da 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası, hakkında 4 ayrı suçtan arama ve 20 ayrı suçtan sabıka kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

AYIRMAK İSTERKEN YARALANDI

Yaralılardan Ufuk Güleç'in ise o sırada yoldan geçtiği ve kavgayı görünce ayırmak için araya girdiği ileri sürüldü.

Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri tamamlanan Yoldaş Aydoğan'ın cenazesi Gazi Cemevi'ne getirildi. Cenaze geldiği sırada, Aydoğan'ın yakınları gözyaşı döktü. Gökmen Keskin'in cenazesi ise Pir Sultan Abdal Cemevi'ne götürüldü.

Yoldaş Aydoğan memleketi Tokat Zile'de, Gökmen Keskin ise Gazi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 1 kişinin arandığı bildirildi.

DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0