Görüş Bildir
Haberler
Gazetecilere Ünsal Ban Tehdidi: Koridora Dizip, Fotoğraflar İçin Baskı Yaptılar!

Gazetecilere Ünsal Ban Tehdidi: Koridora Dizip, Fotoğraflar İçin Baskı Yaptılar!

AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun gözaltındaki eşi Ünsal Ban, bugün Ankara Adliyesi’ne getirildi. Ban’ın adliyeye girişini görüntüleyen gazeteciler, polis tarafından fotoğrafları kullanmamaları için tehdit edildi. Türkiye Gazeteciler Sendikası, gazetecilere yapılan bu muameleyi kınadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazetecilere şüpheli muamelesi

Gazetecilere şüpheli muamelesi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları sonrasında yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanan THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban’ın, adliyeye girişi sırasında gazetecileri görüntü aldı.

T24’te yer alan habere göre; basın odası kapısına gelen 3-4 polis, gazetecileri şüpheli gibi kapıya dizerek, 'Siz burada bekleyin, amirimiz gelecek' dedi. Daha sonra polislerden biri basın odasında otururken, diğerleri kapıda beklemeye başladı. Polislerden biri, 'Fotoğrafları yayınlayamazsınız, amirimiz gelecek, o izin verirse fotoğrafları yayınlayabilirsiniz' dedi.

Gasp büro amirinden azar

Gasp büro amirinden azar

Bir süre sonra gasp büro amiri, beraberindeki 2 polisle basın odasına gelerek, gazetecilere 'Size adamın getirileceğini kim söyledi? Pat diye çıkıp nasıl fotoğraf çekersiniz. Biz haber değeri olan şeyleri zaten veriyoruz. Burada gizli bir iş yapıyoruz' diyerek gazetecilere çıkıştı.

Bir gazetecinin, 'Neyin haber olup olmayacağına siz mi karar vereceksiniz? ‘Bizim verdiğimizi yazın, vermediğimizi yazamazsınız’ mı diyorsunuz” şeklindeki tepkisi üzerine amir, gazetecilerin çalıştığı kurumları öğrenmeye çalıştı ve basın odasından ayrıldı.

Amirin ayrılmasından sonra da beraberindeki polis memurlarından bir kısmı basın odasının tam karşısında bulunan banklara oturarak bekledi.

Ünsal Ban'ın adliyeye getiriliş görüntüleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
27
11
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sanki asıl konu Ünsal ban in görüntüleriymis gibi niye artistlendiyse.

Salih Habren

Sığırın biri burda demokrasinin çarkları işliyor diyordu. Alın size çark.Parçalanmış biraz sorun olmaz sizin için gerçi sağlam ne kaldıysa artık 🥱

syborg

iktidarla valsinden dolayıdır ki, altın varaklı klozetlere sçmalarının akabinde damarlı mermerden lavabolarda apteslerini alabildikleri mikemmel binalarından... Devamını Gör