Görüş Bildir
Haberler
Gamze Erçel'in Paylaşım Başına Elde Ettiği Kazanç Dudak Uçuklattı! Hande Erçel'in Tek Rakibi Gamze Erçel

Gamze Erçel'in Paylaşım Başına Elde Ettiği Kazanç Dudak Uçuklattı! Hande Erçel'in Tek Rakibi Gamze Erçel

Oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel, paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Instagram'da 4.1 milyon takipçisi olan Erçel, her hareketiyle sosyal medyada yakın markaja alınıyor. Güzelliğiyle kardeşi Hande Erçel kadar dikkat çeken Gamze Erçel, kızı Aylin Mavi ile yaptığı paylaşımlarla da ilgi odağı oluyor. Birbirinden iddialı pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmaya devam eden Gamze Erçel'in bir hikaye paylaşımı başına elde ettiği kazanç da ortaya çıktı. Erçel'in kazancı dudak uçuklatırken, fenomenin neredeyse oyuncu kardeşine rakip olduğu öğrenildi! İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gamze Erçel'in 4.1 Milyon Takipçi Var

Gamze Erçel'in 4.1 Milyon Takipçi Var

Kız kardeşi Hande Erçel gibi dizi oyunculuğuyla adını duyuran Gamze Erçel, birkaç projede yer aldı ancak bu yoldan gitmeyi tercih etmedi.

Hande Erçel hem sosyal medyanın hem oyunculuk camiasının en sevilen isimlerinden biri olurken, Gamze Erçel de aynı popülerliği sosyal medyada yakaladı.

Instagram'da tam 4.1 milyon takipçisi olan Gamze Erçel'in bir hikaye paylaşımı başına elde ettiği kazanç da ortaya çıktı.

Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel'in Instagram'da hikaye paylaşımı başına 20 bin TL aldığı iddia ediliyor.

Biri Sarışın Biri Esmer, İkisi de Çok Güzel

Biri Sarışın Biri Esmer, İkisi de Çok Güzel

4.1 milyon takipçisi olan Gamze Erçel, geçen ay kardeşiyle bir dijital dergiye kapak olmuştu.

 Yayınladığı kareler binlerce beğeni alan ve hikaye paylaşımları sayesinde önemli bir gelir elde eden Gamze Erçel'in kızı Mavi de sosyal medyada oldukça popüler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın