Görüş Bildir
Haberler
Game Of Thrones Hayranlarına Özel: Bu Unvanlardan Hangisi Daenerys Targaryen'e Ait Değil?

etiket Game Of Thrones Hayranlarına Özel: Bu Unvanlardan Hangisi Daenerys Targaryen'e Ait Değil?

Yung Boş Ada
04.08.2017 - 18:09

Game Of Thrones evreninde herkesin birbirinden havalı isimleri var elbette, ama bit tanesi var ki onunki çok ayrı! Say say bitiremeyiz! Elbette Daenerys'ten bahsediyoruz! Bakalım sen onun unvanlarını doğru öğrenmiş misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bunlardan hangisi Daenerys'in unvanı/ismi değil?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Gerçek adı!

Daenerys Fırtınadadoğan (Daenerys Stormborn) onun gerçek adı, bu ismi hiç duymamış olamazsın! Hadi sahte ismini bulmak için tekrar dene!

Bilemedin!

Targaryen soyunun hayatta kalan son üyesi olduğu için, şimdilik onlar öyle biliyor ortalığı karıştırma, Demir Taht'ın gerçek sahibi kendisi! Sahte ismi/unvanı bulmak için tekrar dene!

Bulamadın!

Targaryen hanesinden geldiği için bu unvanın ona ait olduğunu biliyor olmalısın! Hadi tekrar dene!

Tekrar dene!

Bu unvanların hepsi paket halinde birlikte geliyor biliyorsun! Bilmiyormuşsun aslına bakarsan, neyse hadi tekrar dene!

Hayır!

Hadi ama! Asırlar sonra tekrar dünyaya gelen ejderhaları kim büyüttü? Onlara kim annelik yaptı? Sahte ismi bulmak için tekrar dene!

Tekrar dene!

Khal Drogo ile olan evliliği ve tüm Khalları yıkmasının ardından bu unvanı kazandığını hatırlamıyor musun? Hala tüm Dothraklar onun izinden gidiyor! Tekrar dene!

Ne çabuk unuttun?

Bu kız ejderhaları nasıl yumurtadan çıkardı? Tüm Khalları aynı çadır altında cayır cayır yakıp tek bir yara bile almadan nasıl da dikildi Dothrakların karşısına? Elbette kendisi Ateş Geçirmeyen! Hadi tekrar dene!

Hadi ama!

Kendisi köleliğe son verip tüm köleleri zincirlerinden kurtarıp sahiplerinin düşmanlığını kazanmadı mı? En büyük özelliklerinden biri değil mi bu sevgili Dany'mizin? Zincir Kıran olmak? Neyse hadi tekrar dene!

Tebrikler!

Evet birçok adı ve unvanı olsa da 'Fırtına Getiren' onlardan biri değil! İyi bir takipçiymişsin güzel dostumuz seni tebrik ederiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
105
57
52
25
20
11
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hestia

Bu da Jon Snow

Belphegor

Fırtınadadoğan tam anlamıyla komedi.Doğduğum günün hava durumuna göre soyadı/ünvan aldığımı düşünemiyorum.Belphegor Beyinkaynatan.Ateşigeçiren. Nemkıran.Adan... Devamını Gör

Rinichi

Hakiki bir adanalı olarak taht benim hakkımdır saygılar.

Emre Ateş

Ay baydı artık her 3 içerikten biri Got yeter lan.

Utku Yıldırım

Niye battı hocam bakmayıver, izleyeni cok o yuzden buradaki iceriklerde cok görüntüleniyor şansına zorunlu degil görmek...