Görüş Bildir
Haberler
TV
GAME OF THRONES' E RAKİP THE 100

GAME OF THRONES' E RAKİP THE 100

GOT'A RAKİP THE 100

Game Of Thrones'e rakip bir dizi olabilir mi? Demeyin ! Bal gibi de olur hemde öyle bir olur ki  diziye bağımlı olabilir siniz. Hadi The 100'ü incelemeye . 

İçeriğin Devamı Aşağıda

The 100 Konusu:

The 100 Konusu:

The 100 konusu itibari ile ilginizi çekebilecek cinsten. 97 yıl önce gerçekleşen bir nükleer patlama sonrasında yeryüzünde yaşayan insanların birçoğu ölmüş ve çevreye yayılan radyasyondan dolayı dünya yaşanılamaz bir yer haline gelmiştir. Bilinen ve hayatta kalan insanlar ise 12 farklı ülkenin sınırları içerisinde yaşamaktadır. Bu insanları bir araya getirmek ve Ark istasyonları kurmak için tüm insanlar Jaha başkanlığında birleşirler. Yayılan radyasyon beraberinde yiyecek sıkıntısını da getirmektedir. Bu nedenle 18 yaşın üstünde olan kişiler ne suç işlemiş olurlarsa olsunlar uzaya fırlatılarak cezalandırılırlar. Her ne kadar ceza sistemi devrede olsa da Ark’ın kaynakları hızla tükenmeye başlar ve bir an önce yeni çözümlerin aranması gerekir. Yeni kaynaklar aramak içinde Ark oluşumunun aklına bir fikir gelir. Yapılan duyuru ile mahkûm olanlardan 100 kişinin bağışlanacağı belirtilir. Ancak bu kişiler karşılıksız olarak bağışlanmayacaktır. Mahkûmların içinde yiyecek olduğu düşünülen ve Weather Dağı’na çıkmaları ve içerisinde bolca bozulmayan gıdanın yer aldığı eski bir uzay gemisini bulmaları gerekiyor. Yapılan planlara göre mahkûmlar tam dağın zirvesine, uzay gemisinin yakınına indirileceklerdir. Ancak işler planlandığı gibi gitmez ve uzay aracının gerisine düşerler. Erzaklar sınırlı olduğu için mahkûmların birbirleri ile mücadele etmesi gerekir. Mahkûmlar birbirleri ile mücadele ederek geçici bir topluluk kurmuş olsalar da tek sorunları bunlarla da sınırlı değildir. Yaşanan felaketten sonra hayatta kalan ve dünyalılar olarak adlandırılan biçici gruplar birer yamyam haline dönüşmüşlerdir. Mahkûmların aynı zamanda bu yamyamlara karşı da mücadele etmesi gerekecektir.

Dizi Mükemmel oyuncu kadrosu ile gönüllere taht kuruyor. Her Bölümü nefesinizi tutarak izleyeceğiniz bir dizi .  Dünya çapında geniş bir izleyici kitlesi var.

CLARKE

CLARKE

Dizimizin kadın başrol oyuncusu Clarke . Ark ve dünya arasında kalmış Ark'ın bütün sorumluluğunu yüklenmiş sevdiği erkeği öldürdükten sonra aşkı dünyalıların liderinde bulmuş güçlü mü  güçlü bir kadın o .  Kendini insanlığına adamış harikulade bir lider . İzlerken vay be ne kadın arkadaş diyeceğiniz türden .

İçeriğin Devamı Aşağıda

BELLAMY

BELLAMY

Dizimizin başrol erkek oyuncusu Bellamy . 

Hem duygusal hemde bir o kadar güçlü olan Bellamy sert duruşu ve abilik iç güdüsü ile her şeyin üstesinden gelebiliyor  başlarda sinir olsanız da ilerleyen zamanlarda çok seveceksiniz.

OCTAVİA

OCTAVİA

Bana göre dizinin en iyi oyuncusu .  Çok güzel ve cesur bir kadın. Tam  bir savaşçı . Aşk hayatı biraz hızlı ama , kimi sevdiyse ölüyor .  Ayrıca Bellamy'nin kız kardeşi . Ark' ta tek çocuk kuralı olduğu için  yıllarca küçücük bir yerde saklanıyordu dünya ya gelir de rahat durur mu?

ve Octavia'nın Dünyalı ırkından aşık olduğu izleyeni yasa boğan aşkı Lincoln.

Üzdün :(

İçeriğin Devamı Aşağıda

Game Of Thrones'e rakip olur da taht olmaz mı?

Ya Ark'ın Lideri İle Dünyalıların Lideri Birbirine Aşık olursa .

Dünyalı Irkının kendi içinde verdiği savaş . Dünyalılarda kendi içlerinde uluslara ayrılıyorlar.

ARK

Dünya da ki radyasyondan etkilenmiş bir canlı. Düşünsenize Uzaydan geliyorsunuz ve dünya da bu canlı ile karşılaşıyorsunuz . Ama Biçiciler den sonra bunlar hepsine vız gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yani kısacası dizi de aradığınız  her şey var . Macera , bilim kurgu , aşk , savaş  ve daha neler neler . Bunu izlerken akılınıza Got'un geleceğini hiç zannetmiyoruz . Diziyi izleyenler ne demek istediğimizi çok iyi anlıyorlardır . Artık İzlemek size kalmış.

Ben dizi izlemem diyenler içinde dizimizin kitap versiyonu . Hadi İyi İzlemeler İyi okumalar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın