Görüş Bildir
Haberler
TV
Game Of Thrones'a Bir Cersei Lannister Daha Geliyor

Game Of Thrones'a Bir Cersei Lannister Daha Geliyor

Game Of Thrones'dan yeni oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor. 6. sezon için imza atan isimlere bir yenisi daha eklendi. The Babadook'da anne rolünde izlediğimiz Essie Davis, GOT'da ikinci bir Cersei Lannister olarak karşımıza çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Game Of Thrones’un altıncı sezonunda iki Cersei Lannister izleyeceğimiz kesinleşti. Transfer döneminin en büyük ataklarını yapan dizi, kadrosuna The Babadook filmiyle hatırladığımız Essie Davis’i kattı. Davis ayrıca; iki Matrix filmi ve The Slap isimli mini dizide de arz-ı endam eylemişti.

Entertainment Weekly’nin duyurduğu habere göre Davis, King’s Landing’de ne olup bittiğini anlatan 'The Bloody Hand' isimli bir tiyatro grubunda Cersei Lannister’ı canlandıracak. Yani bu demek oluyor ki, eski Cersei'miz bir yere gitmiyor, aksine 6. sezonda Lannister'lara doyuyor olacağız.

Çekimlerin Kuzey İrlanda ve İspanya'da gerçekleşeceği 6. sezonun yeni oyuncularının açıklandığı şu sıralar, yeni isimler de listede yerlerini alıyor. Bu isimler arasında; Max von Sydow, Ian McShane, Richard E. Grant, Freddie Stroma ve Pilou Asbæk yer alıyor.

Yeni sezon önümüzdeki ilkbahar ekranlarda olacak.

Entertainment Weekly & Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nur Kızıl

Pff. Şu 6. kitabı diziden önce çıkaramazsa Martin, inanılmaz spoilerlı bir sezon bizi bekliyor kitapları okuyanlar olarak -,-