Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Yorgun Düştü

Galatasaray Yorgun Düştü

Enver K.
12.03.2015 - 21:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

THY Euroleague Top 16 E Grubu'nun 10. hafta maçında Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Galatasaray, Kızılyıldız'a 68-91 yenildi.

Bu sonucun ardından grupta Galatasaray 8. mağlubiyetini alırken, Kızılyıldız ise 3. galibiyetini elde etti. Öte yandan Sırbistan'da oynanan gruptaki ilk maçı Galatasaray 65-74 kazanmıştı.

1. Periyot Sonucu: 16-21

2. Periyot Sonucu: 35-52 (19-31)

3. Periyot Sonucu: 51-67 (16-15)

4. Periyot Sonucu: 68-91 (17-24)

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi Top 16 turunda Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibini konuk ettiği karşılaşma, geniş güvenlik önlemleri altında oynandı. Avrupa Ligi ilk turunda Kasım 2014'te yapılan maç öncesinde çıkan olaylarda Sırp taraftar Marko Ivkovic'in hayatını kaybetmesinin ardından iki takım İstanbul'da tekrar karşı karşıya gelirken, emniyet güçleri, herhangi bir olayın meydana gelmemesi için yoğun güvenlik önlemleri aldı. Maçın oynandığı Abdi İpekçi Spor Salonu etrafından çok sayıda polis görev alırken, taraftarlar üst aramasından geçirilerek içeri alındı. Salonda da polisin yanı sıra özel güvenlik elamanları görev yaptı. Avrupa Ligi yönetiminin kararı gereği Kızılyıldız taraftarları, karşılaşmayı salonda takip edemedi.

Göktürk Ural kadroda

Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman tarafından affedilen genç oyuncu Göktürk Ural, maçın kadrosunda yer aldı. Ataman, sarı-kırmızılı ekibin, yaklaşık bir ay önce Türkiye Basketbol Ligi'nde NSK Eskişehir Basket ile yaptığı maçın devre arasında soyunma odasında tokat attığı Göktürk Ural, kadro dışı bırakılmıştı. Tecrübeli antrenör, dün affederek takıma dahil ettiği Göktürk'ü, Kızılyıldız maçının 10 kişilik kadrosuna aldı. Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda, Türkiye Basketbol Ligi'ndeki derbide Fenerbahçe'yi mağlup eden 6 isim Carter, Young, Micov, Erceg, Kerem Gönlüm ve Sinan Güler'in yanı sıra sakatlığı geçen Pocius ile genç oyuncular Nikolov, Ege Arar ve Göktürk Ural bulundu. Sakatlığı devam eden Ender Arslan ise maçta forma giyemedi.

Ergin Ataman ve oyunculara destek

Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ve oyunculara destek verdi. Tribünde sarı-kırmızılı takımın kadrosunda yer alan oyuncuların figürlerinin yer aldığı afişler açan taraftarlar, Ataman lehine de uzun süre tezahürat yaptı. Üzerinde 'Galatasaraylılık ruhuyla oynayanlar asla yenilmez, paranız ödenir hakkınız ödenmez' yazılı pankart da açan taraftarlar, kulüp yönetimini basketbol şubesine sahip çıkmaya çağırarak, 'Yönetim uyuma basketbola sahip çık' diye bağırdı.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/euroleague...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın