Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Kupası'nda İlk Finalist Galatasaray

Türkiye Kupası'nda İlk Finalist Galatasaray

Enver K.
04.05.2016 - 19:57 Son Güncelleme: 04.05.2016 - 22:55

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesinde Çaykur Rizespor'u ağırlayan Galatasaray, golsüz berabere biten maçın ardından finale yükselen taraf oldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Riekerink: "Avrupa vizesini almamız gerekiyor"

Riekerink: "Avrupa vizesini almamız gerekiyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Avrupa vizesi almak için mücadele ettiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Rizespor'u eleyerek finale adını yazdıran Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Maçın ardından A Spor'a konuşan Riekerink, 'Maçtan önce hedefimiz belliydi. Sezonun son maçlarını oynuyoruz. Kulüp için elimizden geleni yapıp en azından Avrupa vizesini almamız gerekiyor. Takımın üzerininde bu baskı ve sorumluluk var. Bu tip maçlarda taktiksel hazırlıktan çok mental hazırlık önemlidir. İlk yarıda pozisyon verdik ve Muslera kurtardı ama ikinci yarıda biz de çok net pozisyonlar bulduk. Oyuncularım sahada gerekeni yaptı. Ayrıca sakatlıktan dönen Sinan'ı da tebrik ediyorum.' dedi.

Beşiktaş derbisi hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam, 'Artık tamamen derbiye odaklandık. Özel ve önemli bir maç. Ligde ilk 5'e girmek için kalan maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz. Derbi de bu maçların ilki olacak.' diye konuştu.

Sinan Gümüş: "Güzel bir oyunla döndüm"

Sinan Gümüş: "Güzel bir oyunla döndüm"

Galatasaray'da uzun süre sonra sahalara dönen Sinan Gümüş, mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray’da 3 ay sonra sahalara dönen ve başarılı bir 20 dakika geçiren Sinan Gümüş, çok mutlu olduğunu söyledi. Taraftarın kendisine yönelik yaptığı olumlu tezahüratların kendisini pozitif etkilediğini ifade eden Gümüş, maç sonunda şu açıklamaları yaptı:

“Uzun süre sonra sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Hocama, 20 dakika şans verdiği için teşekkür ediyorum. “Bu güzel oyunla sahalara döndük. Sağlık ekibime de teşekkür ediyorum. İyi bir 20 dakika geçirdim. Gol de olsaydı keşke. Taraftarın bana gösterdiği sevgiyi unutmayacağım. Bu sevgi beni pozitif etkiliyor. Önemli bir derbi maçımız var. Taraftarlar bize böyle destek versin. Umarım güzel bir maç olur.”

Galatasaray 0-0 Rizespor

Galatasaray 0-0 Rizespor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray, 3-1'in rövanşında Çaykur Rizespor ile evinde 0-0 berabere kalarak finale adını yazdırdı.

İlk yarı yüksek tempoda geçerken iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Çaykur Rizespor'un bir topu da direkten döndü. İlk yarı golsüz sona erdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkinci yarıda tempo yükselse de maçın seyri değişmedi. Galatasaray sakatlıktan dönen Sinan Gümüş, ikinci yarıda görev aldı ve etkili oyunuyla alkış aldı. Karşılaşma golsüz sona erdi ve Galatasaray finale yükseldi.

Galatasaray'ın finaldeki rakibi Fenerbahçe - Torku Konyaspor eşleşmesinin galibi olacak. Eşleşmenin ilk maçını Fenerbahçe deplasmanda 3-0 kazanmıştı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umutcan Fırat

Riekerink: "Avrupa vizesini almamız gerekiyor" yazısını görünce noluyor dedim amk. Hatlar karıştı bende :)

vOLCano

lan 3-1 in üzerine yatan şerefsiz ruhsuzlar şu sene bitsede alayınızı s.iktir etseler şu takımdan bu kadar aciz biz oyun daha görmedim..

İbrahim KILIÇ

bu semih neden sağ bek, sabri saç açık. Linnes neden oynamıyor anlamış değilim.