Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Kayserispor Karşılaşması Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Galatasaray'ın İlk 11'i Belli Oldu...

Galatasaray Kayserispor Karşılaşması Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Galatasaray'ın İlk 11'i Belli Oldu...

Müge Kakşi
13.03.2021 - 18:05

Bu akşam Galatasaray ile Kayserispor Süper Lig'de 30. hafta maçında karşılaşacak. Günün son karşılaşmasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray deplasmanda Kayserispor'un konuğu oluyor. Bu zorlu 90 dakika öncesinde Galatasaray'ın merakla beklenen 11'i de belli oldu. Peki Kayserispor Galatasary maçı saat kaçta ve hangi kanalda?  İşte Galatasaray'ın ilk 11'i ve maç öncesi detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kayserispor Galatasaray Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda

Kayserispor Galatasaray Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Mücadele öncesi sarı-kırmızılıların ilk 11'i belli oldu.

KAYSERİSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Kayserispor - Galatasaray maçı beIN Sports 1'de saat 19.00 'da canlı yayınlanacak..

Kayserispor Galatasaray Maç Öncesi Analiz

Kayserispor Galatasaray Maç Öncesi Analiz

SON 2 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Galatasaray, Süper Lig'de 8 maçlık galibiyet serisinden sonra oynadığı 2 maçta 3 puan alamadı. Ankara'da MKE Ankaragücü mağlup olan sarı-kırmızılılar evinde de DG Sivasspor ile berabere kaldı. Aslan, Kayserispor karşılaşmasıyla tekrar seri yakalayıp zirveye geçme planları yapıyor.

DEPLASMAN KARNESİ

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 14 kez mücadele etti. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 9 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Cimbom 22 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 14 gol gördü. Aslan son dış sahada karşılaşmasında Ankaragücü'ne 2-1 yenildi.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 28 karşılaşmada kalesinde 23 gol gördü. Sarı-kırmızılılar bu alanda ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Aslan ayrıca ligde 13 maçta kalesini gole kapadı. Galatasaray ayrıca attığı 55 golle, 59 gol kaydeden Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada yer alıyor..

5 FUTBOLCU SINIRDA

Galatasaray'da Kayserispor maçı öncesinde 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Taylan Antalyalı, Christian Luyindama, Etebo, Ryan Babel ve Marcao karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Çaykur Rizespor mücadelesinde yer alamayacak.

MKE Ankaragücü maçında direkt kırmızı kart gören Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed, 1 maç cezasını Sivasspor karşısında tamamladı. Muhammed, Kayseri karşısında oynayabilecek. Tedavileri süren Ryan Donk ile Emre Taşdemir ise kadroda olamayacak.

.

Galatasaray İlk 11'i

Galatasaray İlk 11'i

Galatasaray

  • Muslera

  • Yedlin, 

  • Luyindama, 

  • Marcao, 

  • Saracchi, 

  • Emre Akbaba, 

  • Taylan, 

  • Gedson, 

  • Emre Kılınç,

  • Falcao, 

  • Mostafa Mohamed

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın